Şimdi Ara

iPhone 6s batarya değişimi sonrası ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,herhangi bir sitede buna dair bir sebep veya çözüm bulamadığım için buraya konu açmaya mecbur kaldım,eğer gözümden kaçan bir konu başlığı olduysa şimdiden kusura bakmayın.Sorun şudur:

iPhone 6s telefonum 3-4 senelik olduğu için batarya ömrü %65 e kadar indi ve ben de araştırıp deji 2200 lük batarya alıp telefona taktım.Takarken bataryayı sabitlemek için bildiğimiz klasik çift taraflı bantlardan kullandım.Telefonun ekranını iyice oturttum ve vidalarını taktım yani bi sorun olmadı bu aşamada.Ertesi gün ise bataryaya yakın olan kenarda biraz kabartı belli oluyordu dikkatli baktığımda.Geçen gün baktığımda ise ekranın ortasına sert bastığımda ekranda renk oynamaları dalgalanmaları oluyor,parmağımı çekince düzeliyor.Bunun sebebi nedir ve çözüm önerisi olan var mıdır?Çok teşekkürler şimdiden...

• Kullandığın bantın kalınlığı normal kağıt para bantı kalınlığında mı yoksa 1 2 mm kalınlığında falan bantlar oluyor ondan mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 mm civarında diyebilirim kalınlık için kağıt gibi değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: arikanz

2 mm civarında diyebilirim kalınlık için kağıt gibi değil yani
    Olmaz işte o kalın gelir ekrana baskı yapar. İncesinden yapışmanız gerek

• Tamamdır o zaman bugün bantı değiştirip geri dönüş yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arikanz

Tamamdır o zaman bugün bantı değiştirip geri dönüş yapayım
    Aslında cihazdan cihaza değişir durum. Ben SE cihazım için pil değiştirdim onda 2 mm bant kullansaydım %90 sorun olmazdı batarya ile ekran arasında 2mm aralık var gibiydi. Ama zararı şu olabilirdi ekrana tamamen temas ederdi ısınma olduğunda ekran daha çok ısınacaktı. Apple bunu düşünerek ince kağıt gibi bant kullanıyor diye düşünüyorum.

• Evet bence de dediğiniz gibi bi durum söz konusu.Az önce telefonun bandını değiştirdim,dışarı doğru olan kabarıklık geçti şuan ama ekrana bastırdığımda renk dalgalanması hala oluyor.Belki zamanla geçer bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bataryadan gelen soket filmi yukarı da kalmış olabilir yada yukarıya baskı yapıyor olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.