Şimdi Ara

İphone 6s İthalatcı garantili alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6s-16-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPIPH6S16GR-RG Bu linkteki 6s Apple Türkiye garantiliden yaklasık 300 tl daha ucuz bunu alsam bi sıkıntı yaşar mıyım ?

• Apple iPhone 6S (1 Yıl Apple Türkiye + 1 yıl İthalatçı Firma Garantilidir)
    diyor
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Gördüm onu da o ithalatçı garanti nasıl oluyor onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhathus

Gördüm onu da o ithalatçı garanti nasıl oluyor onu anlamadım

bence 2 sene apple garantili al.
    7 yi bekle zaten bu saatten sonra
  • Model 1688 yaziyosa yurt dişi cihazi 64gb 6s fiyati 2400 passport kayitli olursa cihaz aktifleştirildiği an 1 yil garantili oluyo..netim yok fiyati göremedim bilginiz olsun..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    7 gelince 6s fiyatı düşer diye mi 7 alamam
  • quote:

7 gelince 6s fiyatı düşer diye mi 7 alamam

şuan kaç paraysa 7 de aynı para olur.
    dolar 2.80-3 arası kalırsa.
    geçen senede dolar 3tl civarıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sanmam bence 7 en düşük 3500-4000 bandında çıkar
  • quote:

Sanmam bence 7 en düşük 3500-4000 bandında çıkar

bencesi sencesi mi olur bu işin.
    iphone fiyatları sabit. vergiler belli. dolar kuru belli
    apple store da kaç paraysa şuan yine aynı civarlarda olur fiyat
    şuan 16gb 6s 4.7" 3119tl apple store da.

not: amerika fiyatı 649 dolardan pahalı olur sa bilemem. (senelerdi fiyatı değişmiyor)
  • Ben aldım kullanıyorum bir sıkıntı yok .Tavsiye ederim

• Aynısından 2 hafta önce aldım hiç bir sıkıntı yok alabilirsin

• Ayrıca avrupada garanti zaten 1 yıl türkiyede 2 yıl şimdiki telefonlarda öle anlık bozulma olmuyor ekranın kırılıyor zaten karşılamıyor, batarya değiştirecen zaten ücret istiyor ben hep böle ithalat garantili alıyorum sıkıntı yok kardeşim söylemlere bakma sen al poşetini yırtmadan imei kontrolü yap seri numarasından garanti sorgula garanti yok diecek kartını takıp etkinleştirdiğin an garantin başlayacak

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Aynen teşekkürler alirsam IMEI kodunu nasil kontrol edebilirim

• Googleye Apple imei yazarsan ilk linkteki applenin kendi sitesi var ordan kontrol edebilirsin..!ithalat diyoda kendilerimi kayit ettiriyor..!yinede pahali

İthalatçı demek : Garanti ile işin olursa senden para koparmak için uğraşmayan ve hata sizden kaynaklı diyip ürününüzle ilgilenmeyecek olan apple değişim bile verse bunu size parayla satacak olan, türkiyede değilde aldığı ülkeye kendi gönderdiği bir servis ağıdır

İthalatçı demek sarı çizmeli Mehmet ağa demektir.

Aslında şöyle diyebiliriz ürünün aslen 1 yıl apple türkiye garantili 1 yılda birşey olursa korkma ama sonrasını unut at çöpe evraklarını garantim bitmişdi de güvenme boş yere 1 yıl daha garantim var diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 22 Ağustos 2016; 7:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

İthalatçı demek : Garanti ile işin olursa senden para koparmak için uğraşmayan ve hata sizden kaynaklı diyip ürününüzle ilgilenmeyecek olan apple değişim bile verse bunu size parayla satacak olan, türkiyede değilde aldığı ülkeye kendi gönderdiği bir servis ağıdır

İthalatçı demek sarı çizmeli Mehmet ağa demektir.

Aslında şöyle diyebiliriz ürünün aslen 1 yıl apple türkiye garantili 1 yılda birşey olursa korkma ama sonrasını unut at çöpe evraklarını garantim bitmişdi de güvenme boş yere 1 yıl daha garantim var diye

aynen onun gibi birşey.
    sont ericsson android telefon vardı bende . garantiye yolladım.1-2 yerin kromajları atmıştı kullanıcı hatası dediler.
    apple ın verdiği garanti candır.

• Aradaki fark 300 liraysa almaya değmez ama arada yüksek meblağlar fark ediyorsa çok fazla sakınca görülen bir durum değil bence. Hiçbir servis Apple servisi kadar bonkör davranmaz tabiki ama garantiyi yok say diyen arkadaşlar neyin kafasında anlamadım. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim. İkinci yıl içinde yaşayacağınız sorunlara da çözüm arayacaktır servisler kuşkunuz olmasın.

• Gold rengini arkadaşım icin cumartesi siparis ettim 10 dk önce kurye getirdi 1 yıl apple 2.yıl evo garantili telefoncular 2. ele 2500 fiyat çekince şartları biraz zorlayıp 2699 a 0 aldık.(ben androidciyim bana kalsa telefona bin tlden fazla vermem) Uzay griside 2599 bence 0 almaya gucu yetmeyenler alabilir suan kutuyu daha açmadım akşam editlerim. İphone 6s İthalatcı garantili alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 23 Ağustos 2016; 14:57:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.