Şimdi Ara

iphone 6s lerde sarı ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu sorun 2-3 seridir devam ediyor belki 6s de düzelir demiştim ama yok olmadı aldığım samsung işlemcili 6s (işlemciyle alakası var mı bilmiyorum) in ekranı önceki 6 ya göre daha sarı gerçi iphone 6 mın ekranıda beyazdan çok maviye kaçıyordu fazla dert etmedim açıkçası ama yinede canımı sıkmadı değil yabancı forumlarda da sayfalarca tartışılmış bu konu ve bir sürü değişim yapan insan var. sizde iki iphone u yanyana getirip beyaz bir sayfa açınca renklerin birbirini tutmadığını göreceksiniz.

http://forums.macrumors.com/threads/6s-yellow-tint.1921046/

burada uzun uzun örneklerle tartışılmış bu konu.

https://store.donanimhaber.com/0e/80/ed/0e80ed51000fa67f41cee431fd26770e.jpg

misal
     iphone 6s lerde sarı ekran problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duolckrad -- 6 Kasım 2015; 10:33:46 >

• İlk seriler her zaman tehlikeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha birde benden size bir tavsiye ben telefonu kliksadan aldım. Benimki önceki telefonuma göre biraz sarıydı ilk anda fazla heyecan yapıp değişim yapmak istedim. Kliksadan aldığım cevap eğer sim kart takmadıysanız ve wirelesse bağlanmadıysanız bir form doldurun falan filan. Ne alaka dedim teli dün aldım daha sim kartta taktım wireless a da bağlandım. O zaman olmaz teknik servise göndericez dedi sinirlenip yüzüne kapattım. Size tavsiyem applestore gibi sorgusuz sualsiz değişim yapan adam gibi yerlerden alın telefonunuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duolckrad -- 6 Kasım 2015; 11:19:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

İlk seriler her zaman tehlikeli.

Yok hocam ilk seri ile alakası yok şu anda git iki ayrı yerden iphone 6 al biri diğerine göre illaki sarı çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duolckrad -- 6 Kasım 2015; 11:25:17 >
  • Bu bir sorun değil. 2 firma ekran üretiyor ve renk tonları birbirine uymuyor. Uydurmaları lazım ama olmuyor. Çok aşırı sarı ekran olursa zaten değişim yapılabilir. O sorundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duolckrad D kullanıcısına yanıt
    hocam kliksa dan ben de telefon almıştım. 1 haftaya yakında kullandım. sonra iade talep edip cihazı kargoladım. iadeyi kabul ettiler. bi şansını dene bence. (iade için müşteri hizmetlerini arayınca aynı sana dediklerini bana demişlerdi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sds333 -- 6 Kasım 2015; 15:53:54 >
  • Bu farklılık ipad minilerde de vardı , iki farklı marka paneli kullanmalarından kaynaklıydı o zamanlar , şimdide böyle bir durum olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 Ekran Yanması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Bu bir sorun değil. 2 firma ekran üretiyor ve renk tonları birbirine uymuyor. Uydurmaları lazım ama olmuyor. Çok aşırı sarı ekran olursa zaten değişim yapılabilir. O sorundur.

Gel de bunu anlat işte insanlara hocam, mesajını bile hemen eksilemişler bilip bilmeden. Cahilliklerinden bunun bütün Iphone ve Ipadlerde olduğunu bilmiyorlar. Ekranı 2 farklı firmanın ürettiğinden habersizler.
  • seriyle alakası yok bu iphone 4 4s 5 5s 6 6s olmak üzere tüm iphonelarda olağan bi durum malesef
  • Evet bende zamanında araştırmıştım konuyu bütün iphoneların sarı lık oranı farklı. hatta iphone4 varken bende bir jealbreak tweek ile sarı ve mavi dengesini ayarlayıp benimkinden daha beyaz ekranlı bir iphone a eşitlemiştim. Zamanında 4 tane iphonu yanyana koyup hepsinin renklerinin farklı olduğuna şahit oldum. yabancı forumunlarda ekranın kandela değerlerinin farklı olmasından kaynaklandığı yazıyordu. yani sadece 2 ürettici olayı değil. en basitinden hanım , benim ve kardeşimin telefonlarını yanyana koyup baktım biri diğerine göre daha sarı. ve bunu ancak sizinkinden daha sarı veya beyaz bir ekran ile karşılaştırdığımızda fark ediyorsunuz. Keyfini çıkarmaya bak , mutlaka seninkinden daha sarı bir ekran var bunu unutma.

• benim 6s de sarı ekran. sarı olması sorun değil hatta daha da dolgun gösteriyor fotoğrafları ama benim sorunum ekranın üst sağ kısmı daha bir sarı , ekranda ton farklılığı var.

zorluya gidip sorucam ekran değişimi isticem
  • Sarı ekrana beyaz ekrandan geçenler için tuhaf geliyor ama anlaşılan sarı ekran daha güzel ve pil açısından daha tasarruflu gibi geldi bana
    Ama sarı ekranlı diye tabir edilen bir iphone da çektiğiniz bir videoyu ya da fotoğrafı, beyaz ekranlı iphone da izleyin; mavi ve kırmızı renklerin arasındaki farka bakın
    En dolgun renkler bence sarı diye tabir edilen ekranda
    Beyaz ekran diye tabir edilen ekran da bana göre mavimsi ekran
  • ben yeni iphone 6s 32 gb aldım (online app store dan) benim ekranda biraz sarı ve işlemcisi samsung ancak ekranın sarı olması işlemcinin samsung veya tsmc olması ile ilgili degil benimde canımı sıktı açıkçası bu durum değişim yapsam mı diye düşünüyorum bu aralar
  • ben yeni iphone 6s 32 gb aldım (online app store dan) benim ekranda biraz sarı ve işlemcisi samsung ancak ekranın sarı olması işlemcinin samsung veya tsmc olması ile ilgili degil benimde canımı sıktı açıkçası bu durum değişim yapsam mı diye düşünüyorum bu aralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.