Bildirim
Iphone 6s Plus vs Samsung Galaxy S7 Edge
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
6s al geç uzun süre güncel kalsın cihazın -
Hangisini alırsan al çevrede iyi havan olur.quote:
Orijinalden alıntı: Angry Toad
6s al geç uzun süre güncel kalsın cihazın -
6S plus derim.
Kaç yıldır 5S kullanıyorum. Telefon halen canavar gibi. -
ben de 2 yıldır 5s kullanıyorum hala süper telefon ama galaxy s7 e de müthiş diyolar cidden zor karar kolay gelsin hocam -
S7 edge kesinlikle. -
Hangisinin cigolaytı fazlaysa onu al -
Samsung Galaxy S6 bile İphone 6s'e göre daha iyiyken Galaxy s7'yi söylemiyorum bile. S7 al geçquote:
Orijinalden alıntı: Deleted_User-04
Hangisinin cigolaytı fazlaysa onu al
Edit : İos fanları hemen saldırıya geçmiş Ya arkadaşım az araştırında öyle yorum atın lütfen. İki telefonda pişman etmez. Burda iphone kötü demiyorum sadece s7'nin daha iyi bir alternatif olduğunu söylüyorum. Ama fanlar anlamaz ki hemen saldırıya geçerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 6 Mayıs 2016; 21:24:40 > -
O yüzden mi s7 kullananlar takas teklifi veriyor 6s ime -
Her türlü 3 bini verip düdüklenecem diyon yani? -
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
O yüzden mi s7 kullananlar takas teklifi veriyor 6s ime
onlar telefonları değerlensin diyedir diye düşünüyorum ikinci el satışta iphone cihazlar daha karlı çünkü -
Biri gereksiz pahalı, diğeri çöp. Z5 Premium al.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9F049B707quote:
onlar telefonları değerlensin diyedir diye düşünüyorum ikinci el satışta iphone cihazlar daha karlı çünkü
Alıntıları Göster -
quote:
Tam terside bana da oluyor. Çevremdeki 5s - 6 - 6s İphone kullananların şarjı bana göre daha az gidiyor. Selfie kamerasında galaxy s6'nın çok daha iyi olduğu belli oluyor , Aldığım zamandan beri samsung s6 kasar laflarını duydum ama 1 kere bile kasmadı. Bu arada galaxy s6 kullanıyorum. Bahsettiğin takas teklifleri karı kıza hava atmak için iphone alan tiplerdir muhtemelen -
Apple alır -
Galaxy S7 Edge ne ya, Samsung alıp max. 1,5 yıl sonra kasmalar, ısınmalar başlayınca keşke iPhone alsaydım dersin. Kendin de demişsin 5S var süper telefon diye, iPhone kullanıp Samsung'a geçeni hiç görmemiştim.quote:
Orijinalden alıntı: The Lonerquote:
Tam terside bana da oluyor. Çevremdeki 5s - 6 - 6s İphone kullananların şarjı bana göre daha az gidiyor. Selfie kamerasında galaxy s6'nın çok daha iyi olduğu belli oluyor , Aldığım zamandan beri samsung s6 kasar laflarını duydum ama 1 kere bile kasmadı. Bu arada galaxy s6 kullanıyorum. Bahsettiğin takas teklifleri karı kıza hava atmak için iphone alan tiplerdir muhtemelen
Alıntıları Göster
-
Iphone 4s vs Samsung Galaxy S98 edge note
Cevap gene iphone. -
Lg candır. G5 al keyfine bak -
İkiside değil. Çar çur etmeyin paranızı böyle şeylere -
Bi tofaş, şahin falan al bari gezmiş olursunquote:
Orijinalden alıntı: msdos1
İkiside değil. Çar çur etmeyin paranızı böyle şeylere -
2sininde artıları ve eksileri var burda yazanlar genelde o markanın fanboyu olmuş kişilerdir.quote:
Orijinalden alıntı: by_web
Bi tofaş, şahin falan al bari gezmiş olursun
Alıntıları Göster
İşin özeti tercih meselesi telefondan ne bekliyosan ona göre değişir.
Benzer içerikler
- spotify liste indirme
- böğrüm ağrıyor şarkısının orjinali
- askerde telefon serbest mi
- kiracının ikametgahını sildirmek
- klimada dry ne demek
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X