Şimdi Ara

iPhone 6s Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan ortalama 1 yıl önce aldığım telefonumu sıkıntısız kullanmaktaydım.1-2 hafta öncesine kadar birgün sabah uyandığımda telefonun şarjı %25 civarlarında olmasına rağmen elime alır almaz kapandı.Açmaya çalıştım.Prize takmam gerektiğini belirten görselle karşılaştım. Tekrar açmaya çalıştım telefon bu kez açıldı ve şarj yine %25 civarında iken menüye girmeye çalıştığım anda tekrar kapandı. Telefonu şarja taktım,doldu ve sorun bitti.3-5 gün normal gitti sonra tekrar yine aynı şekilde bu sorunu yaşadım.Kısa çaplı bi araştırma sonunda telefonumun yazılımının güncel olması/olmaması durumuna dikkat etmem gerektiğini öğrendim ki zaten telefonum İOS10.0.2 yazılımında yani güncel.Aslında güncellemeden sonra karşılaşmaya başladığım bi sorundu bu Bir diğer çözüm önerisi ise şarjı tamamen boşaltıp tamamen tekrar doldurmamdı. Bunu da yaptım hatta şarj %1 iken bitirmek için 10-15 dk sosyal medyada gezindim. Bu da sorunu çözmedi. Şimdi bu sabah yine aynı sorunu yaşadım.Gece yatarken %35 olan şarjım kalktığımda %33dü ve telefonu elime alıp 10-20 saniye kullanımdan sonra kapandı.Aç/kapa vs aynı kısır döngüye düşüp tekrar şarja taktım.

Bu yaşadığım sorunların en büyük ortak noktası hepsinin sabah ilk kullanımda yaşanmış olması.Sebebini bilmiyorum , bağlantı da kuramıyorum ama nedense sabah ilk kullanımdan sonra karşılaştığım bir sorun.

Aranızda bu durumu yaşayan veya bu konuda fikri olan bu konudan anlayan yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler.

• Aynı sorunu yaşıyorum. Düşğk güç modunda kullandığımda sorun çıkmıyor. Ama kullanmadığımda kapanıyor. Yakın zamanda servise vermeyi düşünüyorum. Dediğiniz yöntemi de uyguladım ama düzelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya ömrünü doldurdugu için bu sorun çıkıyor garanti varsa gönderin suan benımde i6 aynı sorundan serviste. garanti yoksa batarya alıp takın yazılımla alakası yok bu sorunun. hatta sarj 30 larda iken kamera falan acarsanız direk kapanır dusuk güç moduna alırsanız kapanmaz yuk binince olur.
  • Evet ona da dikkat etmiştim tasarruf modunda sıkıntı çıkarmadı
  • turk07 kullanıcısına yanıt
    Garantiden ayni sorun olan cihazim degisti bugun sifir teslim aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

Garantiden ayni sorun olan cihazim degisti bugun sifir teslim aldim

Kaç günde halloldu peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.