Şimdi Ara

iphone 6s ten samsung s9 a gecmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun yillardir iphone kullaniyorum, suan elimde iphone 6s var fakat artik bir degisim yapmak istiyorum. Samsung s9 almak dusuncesindeyim fakat ios tan android e gecis konusunda tereddutlerim var. Daha once ios kullanip android e gecenlerin dusuncelerini ogrenmek istiyorum, ozellikler imesaj ozelliginin gidecek olmasi bana tuhaf gelicek:) Degerli dusuncelerinizi paylasirsaniz cok minnettar olurum, tesekkurler.

• ios u bırakma sebebin ne peki.Uzun süre bir işletim sistemine alışınca diğeri farklı gelebiliyor birde mağazadan uygulama satın almış oluyorsun onların hepsi gidiyor.Ama ne olursa olsun android özgürlüktür kullanım kolaylığıdır.
  • yurtdisinda yasiyorum, iphone 8 ve samsung s9 un fiyatlari neredeyse ayni sayilir fakat inceledigim kadariyla samsung s9 kamera ,performans ve ekran acisindan daha iyi, iphone kullanimi basit arayuzu kolay bir telefon, samsung s9 gecince ayni kolay kullanim imkanini saglayabilecek miyim, samsung daha karisik gibi? birde imesaj bir alternatif var midir android te:)? tesekkurler
  • Ben once s3 mini sonra 4s kullandim.4s baya eski bir telefon.Ama ios bana cok kısıtlı gelmisti.Cunku ben rom ve root ile ugrasmayi severim.
    Androidin arayuzude artik basit.eskisi gibi degil.
    Ben tekrar donerken hicbir sorun yasamadim.cokta memnun kaldim.iyikide gecmisim.
    Suanda xiaomi mi 5s kullaniyorum
    İmesaja gelince alternatifi yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefondan cok memnun kalırsınız ama, Apple özel (androıd markette olmayan) uygulamalar konusunda eksıklıgı hıssedersınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Telefondan cok memnun kalırsınız ama, Apple özel (androıd markette olmayan) uygulamalar konusunda eksıklıgı hıssedersınız.

Hangi populer uygulamalar android markette yok mesela?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.