Şimdi Ara

İphone 6s Turkcell yeni geçiş ve lte gidip gelme sorunu..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta cuma günü telekomdan turkcell e geçiş yaptım.Cumartesi servis yok uyarısı ve lte kopma hücresel veri ağı etkinleştirilemedi pazar günü 532 yi aradıktan sonra ayar vs yapıldı ondan sonra hatta ben cihazı fabrika ayarlarına çevirdim.4 kez teknoloji yzmanı ile görüştükten sonra bizim yapıcak birşeyimiz yok.Başka bölüme aktardılar.Oda sim kart gibi dedi değiltirn ücret talep ettiler ayrıca telekomda hiç kopma sorunu olmamıştı.Aynı adreste daha öncede turkcell kullandım şehirmi merkezinde oturuyorum. Hiç böyle bir sorun yaşamadım.Geçtiğimede pişman olmadım değil 41 tl ceza ödedik telekoma bir çözüm yolu yada sim kartta hata olsa ne bilim

EDİT:Lütfen konuyu öne çıkartırmısınız.Şuan başka bölgelerde test ettim kopma yok sorun oturduğum bölgede ki bas istasyonunda,ayrıca 2nci sim değişti sorun halen aynı,telekomda kopma sorunu yoktu ayrıca tekrar hat takıp denedim kopma yoktur turkcell bas istasyonu şikayetinde süreç 22 günmüş keriz gibi ortada kaldık.

Sonuçç arkadaşlar şehrin göbeğinde bas istasyonu proplemi var.Turkcell değerlendirmesini ilerki dönemlerde planlarına dahil edicekmiş.Arkadaşlar 10 günlük ceza bedeli 39 tl ayrıca faturada gün bazlı olarak değerlendirilecekmiş 50 60 tl totalda.Hattı türk telekoma geri taşıdık.Ayrıca öve öve biteremediğimiz turkcellin şebeke propemi inanmayanlar için bölgenin resmini görün şaşarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 4 Kasım 2019; 12:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sim kartı yenileyip deneyebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Sim kartı yenileyip deneyebilirsiniz
    Hocam simkartı yenilendi sonuç aynı ios son sürümüne güncelendi sonuç aynı türk telekomda yoktu.bir turkcele geçtim.Sorun başladı.Acaba tlfn mu bozuldu kafayı sıyıracam 😩😩😔😔

• Cihaza tanıdıklardan bir turktelekom kartını tak dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Cihaza tanıdıklardan bir turktelekom kartını tak dene
    Denicem hocam hatta şimdi şebeke dişleri teker teker düştü.Lte gitti geldi iphone internetiniz olmadığı için safari bağlantısını kesti.Sonra geri geliyor.

• quote:

Cihaza tanıdıklardan bir turktelekom kartını tak dene
    Hocam şimdi annemim türk telekom hattını taktım onun sim kart 4.5 g değil 3 g de bağlanıyorum.Şuan hiç kopma vs yaşanmadı.cihazda bir sorun olsaydı sanırım belli etmez miydi

• Bulunduğun yerde turkcel şebekesi randımanli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bulunduğun yerde turkcel şebekesi randımanli değil
    Aynen hocam galiba eskiden böyle bir sorun yoktu.Daha öncekeride aynı adreste kullandım.Ama en ufak sorun yaşamadım.Bilseydim geçmezdim türk telekoma geri gtsem kampanyalardan faydalanamıyorum.ortada kaldım 😭😭

• Bu olay Telekom'da olsaydı malum operatörün fanları gelip "dandik işlerle uğraşıyorsunuz gardaşım" diyeceklerdi

• Turkcell 3G de durum nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Bu olay Telekom'da olsaydı malum operatörün fanları gelip "dandik işlerle uğraşıyorsunuz gardaşım" diyeceklerdi
    Haklısın kardeşim ne diyim.Kendi kendini yakmak bu olsa gerek.Şimdi kendimi savunucak halim yok.haklısın şu an başkanbölgelerdeyim kopma kesinlikle yok.benim olduğum bölgede sorun olduğu kesin😒

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Turkcell 3G de durum nasıl
    Hocam denemeye gerek bile yok lte desteklenirken 3 g kullanmak saçmalık diyelim yapmıyor lteyi kapatmak tam keriz yerine konmaktır.Şimdi evden çıktım.merkezde oturuyorum ilçe kasaba köy değil merkez şuan şehrin göbeğindeyim yani ev bölgesinde çıktım henüz kopma olmadı.Sorun kesinleştiki sorun evin ordaki baz istasyonunda turkcell de diyorki bu süreç 22 gün diyor.Türk telekoma uğradım 30 tl ceza ödersin diyor.Zaten 41 tl ceza ödedik 10 tlde turkcell çıkartır 30 da yeni ceza şaka gibi hocam be rezil rüsfa oldum ne yapayım siz söyleyin gerimi geçeyim telekoma ayak üstü soyulmak buna denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 31 Ekim 2019; 14:10:58 >
  • Sorun bölgesel baz istasyonundan kaynaklı olabilir bende Turkcell kullanırken memlekette ıphone 7 kullanırken 4g iken konuşma ve sms sonrası bildirim gelince sapıtıyordu 4g 3g arası geçiş yapıyor sürekli internet kullanımı şu kadar vs diye ya kapatıp açınca yada uçak moduna alınca yada bildirimleri kapatınca düzeliyordu .

Kaliteli temsilcilerine ilettim anlamadılar sorunu bende taşıdım kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sorun bölgesel baz istasyonundan kaynaklı olabilir bende Turkcell kullanırken memlekette ıphone 7 kullanırken 4g iken konuşma ve sms sonrası bildirim gelince sapıtıyordu 4g 3g arası geçiş yapıyor sürekli internet kullanımı şu kadar vs diye ya kapatıp açınca yada uçak moduna alınca yada bildirimleri kapatınca düzeliyordu .

Kaliteli temsilcilerine ilettim anlamadılar sorunu bende taşıdım kurtuldum
    Hocam nasılsın geçtiğime çok pişmanım bugün telekoma tekrar uğradım 30 tl ceza ödersin diyor.41 tl tahaatüt bozdum.zaten bugün tekrar turkcelle bildirdim.Be yapıcam bilmiyorum.😭kafam çorba oldu konuyu öne çıkar lütfen

• 4g şebekesi belli ki sorunlu, heryerde 4G sağlıklı olacak diye bir kaide yok. 1 sene evde çoğunlukla 3G sabitleyip kullandım, bi tarafım eksilmedi. 3G sorunsuzsa yardır geç.

Kaldı ki evin dışında 4G zaten sorunsuzmuş.

Ha yok ben illa 4G kullanmak istiyorum diyorsan o hâlde ya incelemenin bitmesini bekle ya da vodafone'a geç bir süre orda takıl sonra TT'a geri dönüp 4G kullanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

4g şebekesi belli ki sorunlu, heryerde 4G sağlıklı olacak diye bir kaide yok. 1 sene evde çoğunlukla 3G sabitleyip kullandım, bi tarafım eksilmedi. 3G sorunsuzsa yardır geç.

Kaldı ki evin dışında 4G zaten sorunsuzmuş.

Ha yok ben illa 4G kullanmak istiyorum diyorsan o hâlde ya incelemenin bitmesini bekle ya da vodafone'a geç bir süre orda takıl sonra TT'a geri dönüp 4G kullanırsın.
    Eyvallah da salakmıyım bende şehrin göbeğinde lte kullanmak varken 3g kullanayım.Seninkide laf yani daha önce 2 sene evvel aynı adresdeyim kendi evimiz coğrafi konum aynı binalar aynı değişen birşey yok arıza varsa hemen ekibini yollayıp değiştircek.Beklemeye bekliyelimde sende savunma bari kardeş ya sorun olur mesele hemen halledilmesi bakalım ne yapıcaz kafam kazan gibi

• 2 sene önce aynı istasyondan sorunsuz sinyal alıyorken şimdi değişmesi normal.

Belki istasyonun yeri değişti, belki senin eve bakan antenin yönü değişti, ne bilim yani türlü türlü sebep olur.

Şehir merkezinde olup kör noktada kalıp şebekesi hiç çekmeyen onlarca kişi buralarda yazıyor. Olaya bu tarafından bak.

Düzeltirler veya düzeltmezler onu bilemem, şu durumda beklemekten başka yapabileceğin birşeyde yok.. Sana haksızsın diyen yok zaten, ama heryerde iyi olacak diyede bir kaide yok.

Bende evde 3G kullanmak zorunda kaldım Turkcell'de, "ulan şehir merkezindeyim bana 4G veremiyorsunuz, ben gidiyorum" demedim, demem. Genel performans açıkara daha iyi olduğu için kalıyorum.

Kaldı ki Turkcell'in 3G'si zaten gayet iyi hızlar veriyor, e şebeke içi görüşmesininde 4G'den farkı yok, daha sorun nerede? 4G takıntısı ne onu anlamadım? De ki 4G kullanamayınca şu sorunu yaşıyorum eyvallah derim.

• İDARE EDİN yada ilk ay ceza ödemezsiniz 15 gün dolmadan taşıyın hattı gün bazlı ödersiniz
  • @cankal arama yaparken veya salla kazan falan yaptıktan hemen sonra internet bağlantım kopup bir süre sonra geri geliyor. Sizin sorununuz da mı buna benzer?

Edit: telefonum iphone 6s 32 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 31 Ekim 2019; 17:48:21 >
  • Hem turkcell hemde tt de sadece 3G kullanıyorum hızı göreceli dusuk olduğu oluyor 4g ye göre ama paketim 9 gb civarı 2-3 mbps altına inmedikçe ve ping 50 ms yi aşmadıkça iş ve sosyal kullanımımı etkilemiyor ayrıca 3G de bariz kapsama daha iyi ve pil tüketimi daha verimli oluyor, kim ne derse desin hem tt de hem turkcellde 3G şebekesi Cok daha stabil, yaşadığınız ornekte bunu zaten doğruluyor, benim anlamadığım 4g varken 3G kullanmanın salaklik noktası nedir? Vodafone icin yorum yapmıyorum üç şebekeside çöp zaten...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.