Bildirim
Iphone 6s vs Samsung s7 edge ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip, aynı soruyu ben de düsünüyorum.
+ bi de tasarımını beğenmesem de G5 -
alternatifi arttırmıyorum youtubedan izlediğim bi iki videoda 6s ile s6 edge + arasında darbelere edge suya ise iphone daha dayanıklıydı özellik karşılaştırmasında hernekadar samsung öne çıksada malum işletim sistemi sebebiyle apple daha öne geliyor bilemedim.quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Takip, aynı soruyu ben de düsünüyorum.
+ bi de tasarımını beğenmesem de G5
evek tavsie ve fikirlere açığız. -
s7 EDGE daha cazip geliyor banaquote:
Orijinalden alıntı: Lucien
alternatifi arttırmıyorum youtubedan izlediğim bi iki videoda 6s ile s6 edge + arasında darbelere edge suya ise iphone daha dayanıklıydı özellik karşılaştırmasında hernekadar samsung öne çıksada malum işletim sistemi sebebiyle apple daha öne geliyor bilemedim.
evek tavsie ve fikirlere açığız.
Alıntıları Göster -
6s -
S7 Edgequote:
Orijinalden alıntı: dreameren
6s -
Alacağınız S7E S820 işlemciye sahipse S7E. Ama Exynos ile geliyorsa 6s derim. -
.
.
Samsung Galaxy S7 Edge
product typeSmartphone
operating systemAndroid v6.0 (Marshmallow)
supported network4G LTE
SIM typeNano SIM
number of sim supported1 SIM
colorSilver
capacity32 GB
RAM4 GB RAM
expansion slotMicro SD (up to 200 GB)
chipsetExynos 8890
CPUCortex-A53 + Cortex-A53
processor coresOcta Core
processor speed2.3 + 1.6 GHz
GPUMali-T880 MP12
battery typeLithium Ion (Li-Ion)
battery capacity3600 mAh
removable batteryNo -
6s. -
S7 edge.quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
6s. -
6squote:
Orijinalden alıntı: Guest-5E274E432
S7 edge.
Alıntıları Göster -
vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Ironim
6s
Alıntıları Göster -
Ozellik ve islevsellik olarak s7 edge iphone nun icinden gecer -
Samsung alma aldırma :). Note 5'e bile 2 ay dayanabildim. -
samsunga para vermeeeeeeeeequote:
Orijinalden alıntı: byshakram
Samsung alma aldırma :). Note 5'e bile 2 ay dayanabildim. -
Ne sorunu vardı hocam -
Galaxy S7 Edge'yi bugün bütün gün boyunca araştırdım. Donanım, Özellik ve İşlevsellik olarak Galaxy S7 Edge bir tank gibi 6s'i ezer geçer. Fakat gel gelelim ki herşey donanım ile olmuyor. işletim sistemi olarak ios yapılan testlerde stabilizasyon ve hız açısından samsung'un ne yazık ki önünde. bende burada S7 Edge'yi övmek isterdim ve hatta s7 Edge alacağım fakat şu bir gerçek ki stabil çalışma ve hız açısından 6s daha iyi. bunu diyorum diye s7 yavaş mı? Elbette ki bu sorunun cevabı hayır. fakat hangisi daha hızlı sorusuna 6s yanıtı verilebilir. Teşekkürler.quote:
Ne sorunu vardı hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOADISH -- 9 Mart 2016; 21:24:39 > -
quote:
Ne sorunu vardı hocam
Samsung olması yetiyor içine 100 GB ram de koysa o arayüz ve Google ın gereksiz bir ton ağırlığa sebep olan ve kaldırılması sağlanamayan uygulamaları sayesinde Android Dünyası siddin sene dikiş tutulamaz stabillikte. Ben değer kaybetmeden aldım ve sattım, pişman değilim yine olsa yine satarım. -
quote:
quote:
Ne sorunu vardı hocam
Samsung olması yetiyor içine 100 GB ram de koysa o arayüz ve Google ın gereksiz bir ton ağırlığa sebep olan ve kaldırılması sağlanamayan uygulamaları sayesinde Android Dünyası siddin sene dikiş tutulamaz stabillikte. Ben değer kaybetmeden aldım ve sattım, pişman değilim yine olsa yine satarım.
Kasma, donma vs oluyor muydu yani? -
quote:
quote:
quote:
Ne sorunu vardı hocam
Samsung olması yetiyor içine 100 GB ram de koysa o arayüz ve Google ın gereksiz bir ton ağırlığa sebep olan ve kaldırılması sağlanamayan uygulamaları sayesinde Android Dünyası siddin sene dikiş tutulamaz stabillikte. Ben değer kaybetmeden aldım ve sattım, pişman değilim yine olsa yine satarım.
Kasma, donma vs oluyor muydu yani?
Evet oluyordu. Ayrıca Mayıs ayında Android 7 çıkacak 2500 liralık makinenin sürümü hala 5.1.1. Samsung alınmaz almayın aldırmayan.
Benzer içerikler
- iphone 14 alınır mı
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- asker telefonu internetli
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X