Şimdi Ara

İphone 6s Whatsapp Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Android Kullanıcısıydım(Samsung S6) İphone 6s aldım telefondan memnunum fakat 1 haftadır şu iki sorunum var deli edecek kız arkadaşımla ayrılma noktasına geldim whatsappa giriyorum üste bağlanıyor yazıyor bağlanıyor mesaj yazıp çıkıyorum 5 dakika sonra çevrimdışı oluyor dolayısıyla mesajlar gelmıyor bunu nasıl düzeltecem telefonun ekranını açık bırakıp mesaj beklemekten usandım sadece whatsappda oluyor birde telefondan İcloud'a yükleme yapamıyorum sürekli şimdi yükle seçeneğine tıklıyorum telefon donuyor fakat alt tarafta önceki yüklemelerde asla yazıyor telefona hard reset bile attım düzelmedi var mı bi öneriniz şimdiden teşekkürler.

• WhatsApp hesabını sil sonradan uygulamayı sil sonra tekrar aç belki düzelebilir ama hesabını sil yeniden aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimeserrr S kullanıcısına yanıt
    deniycem teşekkürler
  • Arkadasin dediği gibi yap hocam olmazsa restore denemelisiniz

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Baklım komple hesabı sildim geri yükledim programı kaldırıp tekrar aynı hatayı verecekmı peki icloud için önerileriniz neler
  • Gumbuster G kullanıcısına yanıt
    O konuda inanin hiç bir fikrim yok

apple o kadar yabancıyımki profesyonel android kullancısı olarak teker teker öğrenıyorum çözümleri. teşekkürler cevabınız için inş. faydalı olur
  • Gumbuster G kullanıcısına yanıt
    IOS a alıştıktan sonra vazgeçemiceksiniz hocam :)

Son bir sorum var bu anahtar zinciri neden açılmıyor hata verior İcolud seçeneğindeki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.