Şimdi Ara

iPhone 7'de kulaklık girişi gidiyor, yerine ikinci hoparlör geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4" olsun 3,5mm iptal, ipod kasasi, 2gb ram, touch id kafi..

• "Daha önce de Android tarafında kulaklık girişi olmayan çok ince akıllı telefonlar görmüştük." Ekrem bu cümleyi kurduysa kiyamet yakın demektir...

• Ekrem71 gene Orjinal haberde olmayan yorumları ekleyerek Apple'ın bu salak hamlesine kılıflar uydurmuş. Tek ve gerçek sebep daha çok para kazanıp daha çok isheep söğüşlemek.

• çok iyi olur
  • Üzülme dostum kulaklık jackını lihgtinge çeviren aparatda gelir. Patentinimi gidip alsak acep? Gerçi apple 10 sene önce almıştır bunuda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıksında hemen alayım rose gold gibi güzel renkler bekliyorum .

• İsabet olur benim kulaklık daha paketinden çıkmadı benim için cihazda lüzümsuz bir delik var en azından telefonda delik olmayacak 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth uzerinden iletisim ile sorun cozulmez.

Bluetooth kulakliklar genelde pahali olurlar ve ses kalitesi olarak,kablolu baglantidaki ses kalitesini kullaniciya sunamazlar.

Bt olayininin yaratacagi sarj sorunlarina deginmiyorum bile.

Evimde Apple disinda bilgisayar,tablet,telefon yok ama 3.5 mm Jack girisinin kaldirilmasi benim de Apple'a olan inancimi tekrardan sorgulamama sebep olur.Cok,cok kotu bir hamle olur bu

• iPhone 8'de 3.5mm jack girişini biz bulduk diye geri getirir..

İŞTE BUNA WAOUW DENİR..

• Apple'dan bu kadar nefret eden aynı zamanda her haberine atlayan başka bir topluluk yok. İşletim sistemi şişen, leğen modellerden bıkan burada alıyor soluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 14 Şubat 2016; 11:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Ekrem71 gene Orjinal haberde olmayan yorumları ekleyerek Apple'ın bu salak hamlesine kılıflar uydurmuş. Tek ve gerçek sebep daha çok para kazanıp daha çok isheep söğüşlemek.

İşletim sistemini tüm üreticilere açıp kendi servislerini dayatan monopoly taktiğiyle piyasada tekel olmaya hedeflemiş google varken apple'ı hedef almanız komik. Apple sadece donanım değil mühendislik satıyor tek bir marka altında tamamen bağımsız bir işletim sistemini yürütmek kolay sanıyorsunuz. Microsoft'un düştüğü durum ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 14 Şubat 2016; 12:00:14 >
  • iOS olmasa kullanmayacağım şu cihazları ama yavaş yavaş onuda bitiriyorlar bir kaç nesil sonra kullanmam sanırım. Ayrıca jak girişini kaldırmak hiç mantıklı değil. Hem müzik dinlemek istiyorum hem şarj etmek nasıl olacak bu ? Bunun için de bir aparat satarlar. Marka değerini zedeleyecek hareketler bunlar.

• çok yanlış bir karar bence

• 3.5 mm yerine 2.5 mm balanced çıkış koysalar keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69 Ekrem71 gene Orjinal haberde olmayan yorumları ekleyerek Appleın bu salak hamlesine kılıflar uydurmuş. Tek ve gerçek sebep daha çok para kazanıp daha çok isheep söğüşlemek.
    İşletim sistemini tüm üreticilere açıp kendi servislerini dayatan monopoly taktiğiyle piyasada tekel olmaya hedeflemiş google varken appleı hedef almanız komik. Apple sadece donanım değil mühendislik satıyor tek bir marka altında tamamen bağımsız bir işletim sistemini yürütmek kolay sanıyorsunuz. Microsoftun düştüğü durum ortada.

Google'ın daha iyi olduğunu söylemiyorum zaten, Apple da çok tipik Ağır Amerikan Kapitalist şirketi. Her şeyi ayrı satıp, son tüketiciyi sürekli sağıyor. İpad Air 2 dahil bir çok Apple ürünü kullanıyorum ama fanboy luk yapacak durumda değilim. Ama reklam kampanyalarından iğreniyorum adamların, pazarlama harikası Apple.

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69 Ekrem71 gene Orjinal haberde olmayan yorumları ekleyerek Appleın bu salak hamlesine kılıflar uydurmuş. Tek ve gerçek sebep daha çok para kazanıp daha çok isheep söğüşlemek.
    İşletim sistemini tüm üreticilere açıp kendi servislerini dayatan monopoly taktiğiyle piyasada tekel olmaya hedeflemiş google varken appleı hedef almanız komik. Apple sadece donanım değil mühendislik satıyor tek bir marka altında tamamen bağımsız bir işletim sistemini yürütmek kolay sanıyorsunuz. Microsoftun düştüğü durum ortada.

Dayatıyor mu? Hiç Meizu telefon gördün mü, Xiaomi falan? Çinli telefonlar çatır çatır Google olmadan dağıtılıyor, Samsung Microsoft yazılımları ile geliyor v.s. Bu mu monopoly?

• Şu muhabbet eğer Samsung, Sony, HTC, LG vs biri için dönseydi şu elma fanları alttan girip üstten giydirirdi ama Apple deseki biz hoparlörüde kaldırıyoruz daha ince yapmak için İŞTE BUNADA WAOUW DERLER..

Apple diyorki sayın idiot müşterim sen gidip Senhiser, Bose, Beats vs kulaklık alamazsın ben sana kitlicem onun içinde bu girişi kaldırıyorum bunun tek açıklanır tarafı bu, Galaxy A8'de 3.5mm kulaklık girişi var ve telefon 5.9mm kalınlığında vede 3050mah bataryaya sahip, incelik vs falan işin bahanesi..

• Bu devirde hala kulaklığa ne gerek var. Telepati ile iletsin bize sesi sevgili iPhonecuk 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokkek -- 14 Şubat 2016; 14:26:43 >
  • Zamanında sony ericsson cihaZlarda böyleydi hatırlarsanız

• Ne kadar ilginç bir haber. Apple kalkıp 2. hoparlörü koymak için kulaklık girişini feda ediyor. Peh, android tarafında Sony ve HTC'yi düşünürsek muazzam hoparlörlerle sunulan cihazlar var kulaklık girişi de bulunurken. Hadi HTC kalkıp ciddi bir alan kaybettiriyor ve cihazları kalın ama Sony incecik alan ve ciddi hoparlörleri su geçirmezlikle sunuyor.
    Bir de son kısımda kalkıp sevindirici haber olarak kutudan uygun kulaklık çıkacak deniyor. Zaten telefonlarda kutudan uygun bir kulaklık çıkar iyi ya da kötü. Çıkmasaydı tam bir paragözlük olduğunu belli ederdi. Hoş daha bu bile %100 değil ya, belki çıkmaz :D
    Son olarak aksesuar pazarına hareketlilik, evet resmen Apple'ın mantığı bu hepsinden öte. İncelik falan başaramayacakları iş değil. Kocaman altta ve üstte alan var, gerekirse sağlayabilecekleri şeyler olur o kısımlara ama aksesuarlardan da para alan Apple yeni cihazını milyonlara sattıktan sonra iyi bir gelir daha elde edecek :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.