Şimdi Ara

İphone 7 plus batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu sabah uyandığımda telefonu kapalı halde buldum. Açtığımda %2 şarjı vardı. Gece saat 3 gibi bıraktığımda şarjı %75 ti. Hücresel kapalı tüm uygulamalar kapalı arka planda yenileme kapalı durumdaydı. Görüntüde görüldüğü üzere istikrarlı bir şekilde süzülmüş batarya :) Zaman çizelgesine baktığımda 7 saatte tüketmiş enerjiyi. Cihaz 1.5 yıllık ve pil sağlığı %92. İlk defa karşılaştım böyle bir durumla ve aslında şarj alışkanlığımda düzenlidir telefonu da hor kullanmam. Yazılımsal bir hata olabilir mi? İos sürümü 14.1

İphone 7 plus batarya sorunu

• Hocam annemin iphone 7 sini yeni aldığımız zaman hep böyleydi. Akşam tam şarj bırakıp sabah kalktığımızda kapalı buluyorduk. Birkaç kez aynı durum tekrarlandı. Daha sonrasında İtunes dan geri yükleme yapınca uzun zamandır hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadık sorunumuz çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bende de oldu. 7plus kullaniyorum. 3 gundur sabah kalktigimda telefonu kapali halde buluyorum. Sorun nedir anlamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 19 Aralık 2020; 23:57:59 >
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Yarın tekrar ederse deneyeceğim çok sağolun.
  • Şikayet var sitesinde de aynı durumdan yakınan birkaç kişiye denk geldim ve onlar da şu sıralar yaşamışlar bu sorunu. Hepsi de 7 plus. Bir tuhaflık var gibi sanki. Yarın aynı durum olursa bilgi veririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.