Şimdi Ara

iphone 7 plus cızırtı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
28.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malesef bana denk geldi. yabancı forumlarda falan okuyordum hissgate diye bir problem.

7 ekimde turkcellden ön siparişle aldığım telefon turkcell sağolsun bu sabah 11 de elime ulaştı. ama kulağımı telefonun arkasına yaklaştırınca bariz bir cızırtı problemi olduğunu fark ettim. ve malesef bu sorun bir hardware sorunu olduğu için software ile çözümü yok gibi duruyor en azından ben öyle biliyorum. bildiğiniz 4200 liralık telefon cızırdıyor.

şimdi sizlere soruyorum ne gibi bir yol izlemem lazım?

ve lütfen sizde telefonun arka kısmına kulağınızı yaklaştırıp kontrol eder misiniz sizinkinde de bu sorun var mı?

çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duolckrad -- 14 Ekim 2016; 14:08:12 >

• Bence hepsinde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri patlar, biri cızırdar...

çok kişi var bu problemden yakınan. üzücü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece Next Level Turkcell'den aldığım Plus 32 GB Silver cihazımda da aynısı mevcut. 39. Hafta üretimi yani çok yeni olmasına rağmen var ama ben çok problem edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Telefonun arkasına kulak dayamadan duyulması imkansız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Dün gece Next Level Turkcell'den aldığım Plus 32 GB Silver cihazımda da aynısı mevcut. 39. Hafta üretimi yani çok yeni olmasına rağmen var ama ben çok problem edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Telefonun arkasına kulak dayamadan duyulması imkansız...

evet kulak dayamadan duyulmuyor ama şöyle bir sıkıntı olabileceğinden bahsediliyor, kamera ile cekim yaparken telefonun mikrofonları o cızırtıyı duyup onuda kayıt edebiliyor. onu daha denemedim sessiz bir ortama gidemedim eğer öyle bişi olursa cok can sıkıcı olur işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duolckrad -- 14 Ekim 2016; 14:20:54 >
  • 4000tl ver arkadan ses gelsin sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: duolckrad

quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Dün gece Next Level Turkcell'den aldığım Plus 32 GB Silver cihazımda da aynısı mevcut. 39. Hafta üretimi yani çok yeni olmasına rağmen var ama ben çok problem edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Telefonun arkasına kulak dayamadan duyulması imkansız...

evet kulak dayamadan duyulmuyor ama şöyle bir sıkıntı olabileceğinden bahsediliyor, kamera ile cekim yaparken telefonun mikrofonları o cızırtıyı duyup onuda kayıt edebiliyor. onu daha denemedim sessiz bir ortama gidemedim eğer öyle bişi olursa cok can sıkıcı olur işte

Çok sessiz ortama girdim. 4K video çekimleri yaptım kesinlikle ses falan gelmiyor. Sadece çekim yaparken kulağımı dayadığımda o sesi duyabiliyorum. Kayıtta herhangi bir ses yok...

• Aynı problem 7 de varmi acaba. Simdiye kadar duz serilerde hep problem cikmisti. Acaba 6s almak daha mi mantikli. İlk defa iphone alacagim. 64 gb 6s 3099 tl verilir mi veya 64 gb 6s ithalatci 2799 tl

• Şöyle bir şey buldum

Şaka bir yana normal 7 de var mı acaba
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Normal 7'de de mevcut
  • Tüm cihazlarda var bu. Benim Plus'ta da mevcut. Kafaya takmaya değmez. Kulağı dayamayınca duymak imkansız. Kamera video çekiminde de duyulacağını sanmıyorum.

• Bende dün Teknosa dan ıphone 7 aldım sesini ayariarken telefon cızırdadı kalbim nasıl çarptı oluyorum sandım fakat sakince Apple'ın sitesıne girin orda adım adım ne yapıcağınız yazıyo onu yapınca geçti Allah'ıma bin şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilahanzengin

Bende dün Teknosa dan ıphone 7 aldım sesini ayariarken telefon cızırdadı kalbim nasıl çarptı oluyorum sandım fakat sakince Apple'ın sitesıne girin orda adım adım ne yapıcağınız yazıyo onu yapınca geçti Allah'ıma bin şükür

lütfen link verir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilahanzengin

Bende dün Teknosa dan ıphone 7 aldım sesini ayariarken telefon cızırdadı kalbim nasıl çarptı oluyorum sandım fakat sakince Apple'ın sitesıne girin orda adım adım ne yapıcağınız yazıyo onu yapınca geçti Allah'ıma bin şükür

Allah baska dert vermesin kardes. Telefon yuzunden ote tarafa gidiyormussun az daha

• Dün Akasya Apple Storedan aldığım Plus 128 mat siyahtada cızırtı mevcut.

4k video çekerken ciddi bir şekilde cızırtıyıda kaydediyor.

Randevu alıp değişim yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duolckrad

arkadaşlar malesef bana denk geldi. yabancı forumlarda falan okuyordum hissgate diye bir problem.

7 ekimde turkcellden ön siparişle aldığım telefon turkcell sağolsun bu sabah 11 de elime ulaştı. ama kulağımı telefonun arkasına yaklaştırınca bariz bir cızırtı problemi olduğunu fark ettim. ve malesef bu sorun bir hardware sorunu olduğu için software ile çözümü yok gibi duruyor en azından ben öyle biliyorum. bildiğiniz 4200 liralık telefon cızırdıyor.

şimdi sizlere soruyorum ne gibi bir yol izlemem lazım?

ve lütfen sizde telefonun arka kısmına kulağınızı yaklaştırıp kontrol eder misiniz sizinkinde de bu sorun var mı?

çok teşekkürler

Yetkili servisi ara bence

• Merhaba
    Benim 7 plus ta aynı sorun vardı bu sabah akasya apple a gittim sesi dinletmek için 2 saat uğraştım gürültülü ortamda anlaşılmıyor adamları bir türlü ikna edemedim sonra telefona iyice yüklendim ses biraz daha yükseldi bu sefer telefonu değiştirdiler ama değişen cihazda da aynı problem var. Sanırım 7 plus ların hepsinde var bu sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbosa -- 16 Ekim 2016; 19:12:25 >
  • arkadaşlar belki duyulmıcak gibi ama biraz zorlandığı zaman ya yanarsa kendini yakarsa böyle bir durumda var bir şekilde apple bu durumu aydınlatması lazım çünkü bende almayı düşünüyorum ve bu can sıkıcı birşey neden sorunsuz olmasın ki para veriliyor ve zengin bile olsa 4 binlira az para değil
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama dün n11 den aldığım cihazda da bu cızırtı sorunu var. Telefonla görüşürken falan sıkıntı yok ama kendi yaptığı kayıtlarda cızırtı oluyor. Bununla ilgili bir gelişme var mı? Garantiye yollasam değişim olur mu?

• kaTRan35 K kullanıcısına yanıt
    Duydugun arka plan sesinin/cizirtinin kaynagi coil whine diye bilinen sorun. Kameranin yanindaki mikrofon kayit sirasinda coil whine (asiri yuklenme sirasindan bobinlerin ses yapmasi) nedeniyle videoya cizirti sesi ekliyor. Sorun tum 7 serisi cihazlarda farkli seviyelerde var. Bir dizayn problemi. Apple lansman doneminde cizirti icin degisim yapiyordu ama artik onu da sorun olarak gormuyor. Apple Store'da cok olay cikarip cihazin degistirilse bile gelen cihazda da ayni sorun, hatta daha kotu seviyede bile olabilir. Nasil ki iPhone 6'daki bukulme sorunu 6S'de yeni bir aluminyum alasim kullanilarak ve kasa ic dizayni degistirilerek cozulduyse, bu da muhtemelen 7S/8 serisinde duzeltilecek. Kisacasi kafana takma. Hepimiz farkli seviyelerde o cizirtiyla video kaydi yapiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.