Şimdi Ara

Iphone 7 Plus Tavsiye Ediyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuana dek hep android cihaz kullandım. Lg G3 ile kronik sorundan dolayı 2. sene bitiminde garantiye gönderip para iademi aldım. Aldığım paranın üstüne biraz daha koyarak Samsung Galaxy Note 5 aldım. Bunda da ekranda kendi kendine pembe nokta belirip yayıldı. Teknik servis "parmak basma hatası" olarak nitelendirip 650 TL isteyince ben de soluğu tüketici heyetinde aldım. 6 ay sonra çok şükür paramı aldım ve bu sebeplerden ötürü teknik servisine güvenerek Apple almaya karar verdim. Yurtdışından Iphone 7 Plus 128 GB alacağım mayıs sonunda. Lakin çok fazla sorunu var deniyor. Köşelerde çıtırdı, sarı ekran hatası, kamerada fırtınamsı ses ve kameranın ölmesi, işlemci sesi vs... Sizce bu kadar para vermeyi hakediyor mu bu cihaz? Bu kıstaslar sonucu Apple almam mantıklı mıdır?

• Her türlü hak ediyor. Sorunlu cıkarsa değiştiriyorlar en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazi kullanma tarzina bagli kalkipda sesiz ortamda video cekersen cizirti sesi duyarsin oyun oynarken veya flim izlerken iki elinle bukmeye kalkarsan citirdi seside catlata bilirsinde duyarsin ayrica kamera konusunda sıkıntı yaşamazsin ama kullandiğin anroid cihazlar gibi süper amoled gibi canli doygunluk uyduruk kandirmaca renkler bekleme gayet başarili gayet sağlam kamerasi var oldugu gibi cikartan kamerasi var..!!problem yaşarsan arkadaşin dedği gibi değişim alirsin en azindan anroid gibi ugraştirip koşturmuyo kullanicilarini..:))

• Bence almışken yurtiçi al. Yurtdışı cihazlarda her modeli garanti kapsamıyor hem belli bir zaman sonra sim kilit çıkarsa telefondan soğursun. Yurtiçi al kafan rahat etsin... Ben yüzlerce marka model kullandım şimdide 7 plus kullanıyorum hiç düşünmeden al derim.

• Çok acil değilse, idare edebilecek gibiysen yeni çıkacak modeli bekle bence.

• İphone 7 plus kullanıyorum ve kullandığım en iyi telefon , bataryası ,kamerası gerçekten harika , telefon alacaksanız mümkünse TR garantili alın , artık yurtdışından gelen cihazlara apple ücretsiz garanti durduruldu

• kullanıyorum şiddet ile tavsiye ederim , hatta jet black tavsiye ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • l L kullanıcısına yanıt
    Yok hocam garanti yeniden başladı onda şu an bir sıkıntı yok ama yarın ne olacağı belli olmaz. Bencede en iyisi yurtiçi cihaz almak en garantili yolu...

• Öncelikle çok teşekkür ederim soruma ilgi gösterdiğiniz için. Apple garanti dahilinde yeni cihaz veriyor ama onlar da onarılmış cihazlar oluyor yani sıfır değil araştırdığım kadarıyla. Bu yüzden herhangi bir sorunla verdiğin cihazı değiştirdiğinde çok ayrı bir problemle başetmek zorunda kalabiliyorsun (Yine okuduğum şikayetlere göre). Şuanki telefonum galaxy ace i olduğundan dolayı mümkün olan en kısa sürede ihtiyacım var aslında :D İsveç'ten alacağım Iphone'u 899 CHN'ye. Bu da 3200 tl ediyor. Yurtdışı tercih etme sebebim de doğal olarak arada 1800 lira fark olması ve sırf ekstra 1 yıl garanti için onu vermektense onun yerine apple care+ satın almak tercih edilir diye düşünüyorum. Ki bu konuda da emin değilim. Neticede bu sorunların herkeste olmaması açıkçası rahatlattı. Ayriyeten başta SE düşünüyordum. Sırf pili IOS 10 ile beraber çöp olmuş diye vazgeçtim. Plus almamın sebebi de 2.7 ampersaat olması. Yani neticede al memnun kalırsın yüksek ihtimalle diyorsunuz? Ve hatta garantisi o kadar iyi ki 1800 lira ver geç mi diyorsunuz? *Yanlışım varsa affola, kinaye maksatlı değil bu cümlelerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spressed -- 15 Nisan 2017; 22:14:12 >

• Ayriyeten mümkünse sim-kilit olayı nedir, açıklayabilir misiniz? Türkiye'de başıma gelirse uğraşacağım prosedür farkları nelerdir?
  • Biraz araştırdım. İsveç'deki Applestore'da 899 CHN bu fiyat. Yani Vodafone gibi mağazalardan daha ucuza olsa da almayı düşünmüyorum. Sonuçta kendi distrübütörlüğünü yapan Applestore sim-locked telefon satmaz diye düşünüyorum yanlış mıyım?
  • Kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim kamerasından bataryasına kadar çok iyi :)

• Kesinlikle tavsiye ediyorum

• Teknoloji şans işi aldığınız bütün telefonlarda kronik sorunlar sizi bulmuş halbuki lg g3 sağlam çıkan cihazı da çok bozulanı da note 5 çok memnun olanı da var sizin gibi sorun yaşayanı da şimdi iphone'a gelelim bu bahsettiğiniz sorunlar bende yok muhtemelen buraya al çok güzel diyende de yok içimden bi his siz alınca hepsi bir arada sizi bulacak gibi geliyor.Bi şansınızı deneyin varsa tabi 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten öyle İşin kötü yanı bu sefer yurtdışı olduğundan para iadem de olmayacak. Artık bir sigara içip yolumuza bakacağız
  • apple bağımlısı olabilirsin. dikkat et
  • Bağımlısı olacak kadar maddi imkanım yok Ama umarım sizler kadar mutlu kalırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.