Bildirim
İPhone 7 tamir süresi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefon 7 mi -
Evet iphone 7 32 gb -
Valla arkadaşın 18 ağustosta değişim kararı çıktı onunkini yollamışlar seninki 11 ağustosmuş benimkide 17 ağustos kafalarına göremi sıra veriyorlar anlamadım benimde 26 sında 20 iş günü dolacak cihazınız yollanırsa bilgilendirseniz sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: demhattas
Valla arkadaşın 18 ağustosta değişim kararı çıktı onunkini yollamışlar seninki 11 ağustosmuş benimkide 17 ağustos kafalarına göremi sıra veriyorlar anlamadım benimde 26 sında 20 iş günü dolacak cihazınız yollanırsa bilgilendirseniz sevinirim.
ben defalarca apple yi aradım bayramda il dışına çıkacağım mağdur olacağım diye en az 5 kere aradım belki etkili olmuştur. -
olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki bilgilendiririm. Nasıl sıra verdiklerini bende anlamadım saçma sapan iş yapıyorlar.
14 ÜNDEN BERİ STOKTAN TELEFON BEKLİYORUM -
Benimkide bugün kargoya verilmiş -
Yollandımı telefonunuz benimki bugün yollamışlar -
telefonum 4 gündür applede daha inceleniyor demekte sinir oldum
Ben 4 ağustosta verdim ve bugün kargoya vermişler umarım seninki okadar sürmez -
Kardeşim sana akıl vereyim eğer 20 iş günü içerisinde vermezlerse telefonu geri para iadesi alabiliyorsun telefon geldiğinde git tüketici hakem heyetine olayı anlat 20 iş gününü geçti de para iadesi istiyorum de hem cihazı al hemde para iadeni.
Hatta sana yeni cihaz vermeleri gerek belli bir günü geçtikten sonra ve cumarteside iş günü sayılıyor
quote:
Yollandımı telefonunuz benimki bugün yollamışlar
benimki hala bekliyor -
İphone 7 32 gb mıydı -
aynen mat siyah -
Benim cihaz da bugün kargoya verilmiş. -
Bende hala tık yok, inşallah 20 iş gününü geçer de para iadesi alırım.
quote:
Ben 4 ağustosta verdim ve bugün kargoya vermişler umarım seninki okadar sürmez
Valla hocam 4 gündür teknisyenler inceliyor demekte bayramda elimde olur diye verdim bunlar incelemeyi bitiremedi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X