Şimdi Ara

İPhone 7 tamir süresi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
8.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimde 2gün sonra iş günü doluyor bugün kargoya verdiler inşallah yarın elimde olur haftaya kalmaz inşallah
  • netkolik21 N kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz elinize ulaştımı bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar biliyorsunuz 26'sından itibaren 10günlük tatil başlıyor bu süreçte kargolar vs benzer firmalardamı 10 günlük tatile giriyor yoksa sadece kamumu?
  • Bugün telefonu kargoya vermişler. Yarın ulaşır mı acaba kesin telefon?
  • azizerkan07 A kullanıcısına yanıt
    Valla benimde bugün kargoya verilmişde ben sanmıyorum benimki yarın gelsin cumartesi gelir inşallah
  • demhattas D kullanıcısına yanıt
    Yarın akşam yolculuk var yetişirse çok iyi olacak.
    Hangi kargoyla yollandı ve takip numarasıdnan takip edemiyormusunuz
    UPS ile yollanmış, henüz sisteme düşmedi kargo.
    Bende böyle bir sıkıntı var kargo dhl diyor ama takip upsnin bende anlamadım bilerekmi yapıyorlar (:
    Gece kayıt alınıyor kargo için sanırım. 12'den sonra kontrol edin tekrar. Muhtemelen düşer sisteme.
    Hayırlısıyla gelsinde başka birşey istemiyorum kullandığım telefon içler acısı
    Sormayın hocam 10 gündür Nokia E6 ile direnmeye çalışıyorum. Eskiden nasıl kullanıyormuşuz bunları, hep planlı eskitme kurbanı oluyor güzelim cihazlar.
    Yarın gelir inşallah ya
  • Bende cihaz bekleyenlerdenim, dün sipariş geçilmiş cihaz için. Genpaya vermiştim, onarım merkezine gitmediği için giriş açılmamış apple sisteminden göremiyorum. Artık genpaya ne zaman gelirse onlarda bana kargolarlarsa o zaman ulaşacak. Yani büyük ihtimalle bayramdan sonraya kalacak benimki.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen 4 ağustosta verdim bugün kargolandı bi arkadaş 16 sında verdi 23 ünde kargolanmış %50 bayramdan sonraya kalabilir sizinki
    Servise verişim benim ayın 1 i :) Başka servise vermiştim önce sorun bulamadık apple merkezine yolladık dediler. Oradada sıkıntı görülmedi geri geldi. Aynı gün bir diğer servise yolladım, sorun orada görüldü değişim kararı verildi. 23 ünde yenisi sipariş edildi. Minimum 2 gün kargo süresi var zaten 1 gün servise 1 günde bana. Artık gerisi Allaha kalmış, appledan cihaz hemen yollanır mı yollanmaz mı bakacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: demhattas

İphone 7 32 gb mıydı

telefonun ne zaman geldi benimk' d'n kargolamışlar bugün elime ulaşması gerek
  • Onarılan ürününüz nakliye için hazırlanıyor. böyle demekte arkadsşlar sizce ne yaptılar cihaza ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aberkkks A kullanıcısına yanıt
    Dün kargolandı ama benim haftaya kalır diye düşünüyorum çünkü oturduğum il Van

• Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    Cihazı onarmışlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.