Bildirim
İPhone 7 tamir süresi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
20 gün mü bu kadar uzun sürmesinin sebebini anlamiş değilim senin yapman gereken az daha beklemen ve 25-30 günleri arasinda müşteri hizmetleriyle görüşüp şikayetci oldugunu tamir servis süresinin uzun oluşundan dolayi sifir cihaz istedigini söyle bnm bunkadar beklemeye bekletilmeye hakkim yok diyip şikayetci olucagini belirt gerisini hal edicekler bu senin dogal hukuki hakkin sonucda..!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon zaten 0 yollanacak ellerinde stok yokmuş koskoca apple kaç gündür stok sorununu çözemiyor tekrar 0 cihaz istesem tekrar aynısı olmazmı zaten elime 0 cihaz gelecek -
quote:
Orijinalden alıntı: demhattas
Telefon zaten 0 yollanacak ellerinde stok yokmuş koskoca apple kaç gündür stok sorununu çözemiyor tekrar 0 cihaz istesem tekrar aynısı olmazmı zaten elime 0 cihaz gelecek
hocam apple ı mı aradın onlar mı stok yok dedi? benim cihazda ip7 değişim ıktı 18 inde bende bekliyorum. -
Apple ile görüştüm bana ellerinde kalmadığını istediklerini söyledi ne yazıkki halada beklemedeyim cumartesi günü 20 iş günü dolacak bakalım ne olacak -
quote:
Apple ile görüştüm bana ellerinde kalmadığını istediklerini söyledi ne yazıkki halada beklemedeyim cumartesi günü 20 iş günü dolacak bakalım ne olacak
tahmini birşey söylediler mi hocam nerden geliyormuş ki bu teller -
Söylemediler ben bu tarihe fizana gidip geri dönerim birazdan birdaha arıyıp soracağım. -
quote:
Söylemediler ben bu tarihe fizana gidip geri dönerim birazdan birdaha arıyıp soracağım.
bende aradım 20 iş günü süre var dediler size en azınan stok durumunu söylemişler. haber ederseniz sevinirim. -
Haber ederim benim bu cumartesi zaten 20 iş günü dolacak bakalım ne olacak -
Kardeşim ta İrlandayla bile konuştum stok sorunu düzelmiş bugün bu hafta yollanır denildi bana 5s lerde mi 5 lerdemi onlardada stok sorunu varmış onlarınki 5 eylülde stokları gelecekmiş cihazın teslim edilmeye hazır denilirse beni bilgilendirirsen sevinirim aynı şekil bende seni bilgilendireceğim. -
quote:
Kardeşim ta İrlandayla bile konuştum stok sorunu düzelmiş bugün bu hafta yollanır denildi bana 5s lerde mi 5 lerdemi onlardada stok sorunu varmış onlarınki 5 eylülde stokları gelecekmiş cihazın teslim edilmeye hazır denilirse beni bilgilendirirsen sevinirim aynı şekil bende seni bilgilendireceğim.
tamamdır hocam teşekkür ederim. Bi değişiklik olursa haber ederim sizi de -
quote:
Kardeşim ta İrlandayla bile konuştum stok sorunu düzelmiş bugün bu hafta yollanır denildi bana 5s lerde mi 5 lerdemi onlardada stok sorunu varmış onlarınki 5 eylülde stokları gelecekmiş cihazın teslim edilmeye hazır denilirse beni bilgilendirirsen sevinirim aynı şekil bende seni bilgilendireceğim.
bu arada hocam tr apple mi söyledi stok sorunun düzeldiğini -
Valla İrlanda'da ki yetkili bugün stok sorunu çözülmüş denildi bu hafta içinde yollanır dedi bana bakalım ne olacak -
quote:
Valla İrlanda'da ki yetkili bugün stok sorunu çözülmüş denildi bu hafta içinde yollanır dedi bana bakalım ne olacak
hocam bugün kargoya vermişler yanlız takip edemiyorum yurt dışından mı geliyor acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netkolik21 -- 23 Ağustos 2017; 22:41:5 > -
Benimki hala değişim ürünü bekleniyor deniliyor acaba seninki kaç 32 gb mıydı -
quote:
Benimki hala değişim ürünü bekleniyor deniliyor acaba seninki kaç 32 gb mıydı
evet hocam 32 gb mat siyah bu seferde sistme girdikleri takip kodu yanlış bulunamadı diyor sizce yurt dışından mı geliyor? -
hayır yurt içinden geliyor elinize ulaşır yarın benim anlamadığım benim 17 ağustosta değişim kararı çıktı sizin 18 de benimkini neden yollamadılar -
quote:
hayır yurt içinden geliyor elinize ulaşır yarın benim anlamadığım benim 17 ağustosta değişim kararı çıktı sizin 18 de benimkini neden yollamadılar
telefon aynımı hocam belki sisteme güncellememişlerdir beni kod da yanlış zaten -
Takip numarası genelde UPS in sitesinde 1 gün sonrasında aktif oluyor. Telaş edecek bir durum yok. Esas stok sıkıntısı iPhone 5S lerde. iPhone 7 ler tekrar stoklara girmiş öyle dediler bugün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallahi böyle bir konu açıldığına memnun oldum. Bende telefonumu 7 ağustosta verdim kvk aracılığıyla servise. Aynı gün apple onarım merkezine gönderildi. 11 ağustosta değişim kararı çıktı falan hala ürün bekleniyor..
Benzer içerikler
- apple kimliğindeki parayı karta aktarma
- sanal karta para iadesi olur mu
- iphone meşgule atma
- pasaport kayıtlı telefon hat değiştirme
- engellediğim numara beni nasıl arıyor
- yeni emojiler
- iphone mini 14
- ios 17 beta download
- imei kayıt ücreti
- iphone kilit modu kullananlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X