Şimdi Ara

İPhone 7 tamir süresi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
8.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Salı gününe kadar çalışacaklar hocam sanırım net bir bilgi yok ancak. Bankalar çalışıyor arefe gününe kadar.
  • yırumunuz için teşekkür ederim burada sormak istedigim ne yaptılar ekran değişti ise böyelemi yazar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

yırumunuz için teşekkür ederim burada sormak istedigim ne yaptılar ekran değişti ise böyelemi yazar acaba?

Yüksek ihtimalle ekran değişmiştir. Servisle görüşün isterseniz onlar kesin yanıt verebilir.
  • azizerkan07 A kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazınız geldimi ?
  • demhattas D kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim, kargoda görünüyor hala. İstanbul'dan Antalya'ya 2 günde ulaşıyormuş kargo.
    Benimde içler acısı resmen 20 iş gününü geçecek malesef ilk dıyarbakıra gidecek sonra oturduğum ile yollayacaklar ölme eşşeğim ölme
    Sizin gerçekten uzun sürmüş. Servisi en çok uzatan şey de kargo oluyor maalesef. Benim 13 günlük servis sürecinin 5-6 günü kargo ile geçti en az.
  • Ben şehrimdeki yetkili servise verdim telefonumu, saat akşam 5'de verdim, ertesi gün sabah 10'da mesaj geldi 'Telefonunuzun sorunlarından dolayı değişimi uygun görülmüş ve yeni telefon siparişi verilmiştir' diye, 2 gün sonra da telefon geldi...

Randevu alma olayı da varmış, saatinde gidiyorsun, teknik servis elemanına derdini anlatıyorsun o da telefona bakıp tamir edilip edilemeyeceğini veya değişim yapılacağına karar veriyor, anında sipariş giriyor 15 dakika içinde işlemin halloluyor.

Not: Apple Store değil Kayserideki pupa teknik servisi.
  • Sonunda benim iphone 7 cihazım da gönderildi, kargodan bekliyoruz bakalım.

• hepimizin işi pazartesi gününe kaldı beyler kargo çalışmıyor hafta sonu

• Ben aldım bugün telefonu, mucizevi şekilde kargo 17 gibi teslim etmiş servise telefonu, aradım aciliyeti bildirdim, cihazı yetiştirdiler bugüne.
    Hayırlı olsun bizimki kaldı pazartesiye :(
  • Güncel
  • Hakanhasan H kullanıcısına yanıt
    Sizin elinize ulaştımı cihazınız
    Kvk'ya geldi pzt alıcam artık.
  • Hakanhasan H kullanıcısına yanıt
    Benimde en geç salı günü elime geçer
  • Swap cihaz alma ihtimalime karşılık soruyorum. Lütfen cevaplandırın, cihazlardan memnun musunuz? Sorun ,arıza vs yaşadınız mı? Swap cihazlarla ilgili olumsuz yorumlarda okudum birçok yerde. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro1992 -- 3 Mart 2018; 21:12:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben bunu sormadım. Swap kullananların memnun olup olmadığını soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro1992 -- 3 Mart 2018; 21:18:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro1992 M kullanıcısına yanıt
    hocam gelen cihazdan memnun kalmazsam tekrar gönderirim tekrar değiştirirler, herhangi bir sıkıntı yaşamadım henüz
  • maestro1992 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, geç cevap için kusura bakmayın birkaç haftadır foruma giremiyorum.

8 ay olacak swap cihaz alalı, şuana kadar bir problem olmadı. Şarjı vs. sıfır hali ile aynı durumda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.