Şimdi Ara

iPhone 7 üst hoparlörden az ses gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iPhone 7'nin stereo hoparlör dediği yani normal sesin geldiği ahizeden, alt hoparlöre göre az ses geliyor. Daha doğrusu subwoofer gibi sadece bassları veriyor. Deneyimleyen varsa yorum yazarsa sevinirim. Sadece bende mi böyle ses geliyor yoksa amacı mı bu?

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O hoparlör size doğrudan bakıyor , cihazın size bakan yüzeyi üzerinde . Klasik olan hoparlör ise telefonun altında kalıyor .
    Üstteki hoparlör daha şiddetli ses verse alttaki hoparlör ile arasında uzaklık farkı olduğu için ön plana geçecektir . Bunu önlemek için üstten daha az şiddette ses geliyor olabilir.

Bu söylemlerim tamamen kendi fikrim.

Ayrıca daha önce Ipad Pro kullandım , 4 hoparlörü vardı . Ipad 'i tutuş şeklinize göre farklı hoparlörlere farklı ses frekansları veriyordu , belki benzer durum olabilir.

Benzer konu ile ilgili yabancı forumlarda açılmış konular da var . Yani size mahsus bir durum değil ya da telefonunuzda bir problem olduğu anlamına gelmez kanımca .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

O hoparlör size doğrudan bakıyor , cihazın size bakan yüzeyi üzerinde . Klasik olan hoparlör ise telefonun altında kalıyor .
    Üstteki hoparlör daha şiddetli ses verse alttaki hoparlör ile arasında uzaklık farkı olduğu için ön plana geçecektir . Bunu önlemek için üstten daha az şiddette ses geliyor olabilir.

Ayrıca daha önce Ipad Pro kullandım , 4 hoparlörü vardı . Ipad 'i tutuş şeklinize göre farklı hoparlörlere farklı ses frekansları veriyordu , belki benzer durum olabilir.

Benzer konu ile ilgili yabancı forumlarda açılmış konular da var . Yani size mahsus bir durum değil ya da telefonunuzda bir problem olduğu anlamına gelmez kanımca .

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bir an paranoya yapıp sadece benim ki mi böyle tribine girdim de sonradan anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blastium

quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

O hoparlör size doğrudan bakıyor , cihazın size bakan yüzeyi üzerinde . Klasik olan hoparlör ise telefonun altında kalıyor .

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bir an paranoya yapıp sadece benim ki mi böyle tribine girdim de sonradan anladım.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.