Şimdi Ara

İphone 7PLUS İade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i7 plus cihazımı iade edeceğim ilk sorum şu yarın UPS kargo gelip alacak cihazı gelip aldıklarında apple kutusunu paket yapmam gerekli mi? Kendim mi paketleyeceğim bunu ben onların bana getirdiği şekilde ki kartonu yırtıp çöpe atmıştım apple kendi orjinal kutusu duruyor ama cihazı ona koyup kendim bir paket yapacağım? veya kargo geldiğinde kendileri götürüp yine aynı şekilde paketleyip APPLE geri teslim mi edecekler özenle. İlk sorum bu.

İkinci sorum ise faturaya iade ile ilgili verdikleri numarayı yazmamı istediler amennah bunu yazdım.Ürünün adını, miktarını, tutarını yazan bölümleri doldurmamız gerekli mi?

Ad soy ad adres imza ve iade numarasını yazdım sadece bunun bir üstünde ürün adı tutarı cart curt bölüm daha var şablonlu bunlarıda dolduruyor muyuz :)

Teşekkürler.

• Ups kargo mu aman aman telefonumu 15 gunde istanbuldan izmitteki evime getirememislerdi en sonunda iade istedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iadenin daha hızlı yapılabilmesi için o ikinci soruda sorduğunuz cart curtları doldurmanız şart. Kutu konusunda ise bana o sizin yırtıp attığınız kutunun içine koymamı söylediler üzerine de iade numarasını yazmam gerekiyordu. Siz en iyisi onun gibi bi kutu bulup üzerine iade numarasını yazın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    İphone 5S 16GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.