Bildirim
İphone 8 plus Wifi aktif olmuyor (Gri Renk)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Pek çözümü yok diye biliyorum. Garantisi devam ediyorsa verin yenisi verilir muhtemelen. -
Maalesef garanti 1 ay önce bitti 1 yılık garantisi vardı.yazilimda sorun yokmuş sanırım. -
Hocam ayarlarda silip sifirlamayi deneyin olmadi yazilimi tekrar yükleyin yani yazilim olmadigi kesin değil bence şnsinizi deneyin. -
Bu sorun 4S'ler de çok fazla bulunuyordu,8 Plus olarak ilk defa duydum,apple'la bir görüşün isterseniz yine de,yardımcı olmaya çalışacaklardır. -
Selam aynı şey eşime X almıştık onda oldu servise verdik yazılım yüklendi dendi bizde icloud yedekten yükledik fakat aynı şey oldu sonunda telefonu sıfırlayıp yeni bir telefon olarak başlattım 1 yıldır hiç bir daha bu problemi yaşamadık galiba icloud yedeği bozuluyor zamanla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X