Şimdi Ara

iPhone 8 ses tuşları ile zil sesi ayarlama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır iPhone kullanan biriyim. iPhone 5S'im vardı ve iPhone 8 aldım. Her ikisinde de son sürüm iOS yüklü fakat iPhone 8'de ses tuşları ile enteresan bir durum yaşıyorum.

Video izlediğinizde ses tuşları ile sesi azaltıp ayarlayabiliyorsunuz malum ve çıkan uyarıda "Ses Yüksekliği" yazıyor. Home ekranında ise bu tuşlara bastığınızda "Zil Sesi" yazıyor. iPhone 5S'imde bu şekildeydi ve hep bu şekilde oldu eskiden de. iPhone 8 ile home ekranında ses tuşlarına bastığımda "Ses Yükseltme" uyarısı ile ses azaltıp arttırıyorum. Halbu ki ben zil sesini ayarlamak istiyorum fakat bir türlü yapamadım bu tuşlar ile. Bulunduğum ortama göre sesi sürekli ayarlayan biriyim.

İşin ilginç tarafı alttan kaydırarak açtığım paneldeki ses seviyesini ayarladığımda da "Ses Yüksekliği" ayarı değişiyor, zil sesi değişmiyor.

Tuşlarla ancak şu şekilde yapabiliyorum. Ayarlardan "Ses ve Dokunuş" menüsüne girip zil sesi bölümüne bir kere tıkladığımda zili çalıyor ve o an tuşlara bastığımda azalıp artabiliyor, o kadar. Başka türlü bir yolunu bulamadım.

Yazılımsal bir problem mi, yeni iPhone'larda bu şekilde mi ayarlandı ya da bunun bir ayar bölümü mü var bilemedim.

Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

• Ayarlar-sesler-düğmelerle değiştiri aktif edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.