Şimdi Ara

iPhone a copy paste geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun suredir bekleniyordu ama yazildiysa da ben goremedim kusura bakmayin; nihayet copy paste olayi mesajlar, mailler, safari adres cubugu gibi uygulamalar icin kismen de olsa cozuldu.
    Cydia dan yukleyebileceginiz clippy beta adli programla 123 yazan numerik klavye ye gecince ustte copy paste secenekleri cikiyar metni secip copy istediginiz yere paste!
    Iyi geceler
    Saygilar

• Şu copy/paste olayına yasal olarak bizim çözüm gelse çok iyi olacak!
    Apple Store da Magicpad vardı. Heyecan ile almıştı, ancak hiçbir işe yaramadı!
  • Evet, bu program büyük ölçüde copy paste sorununu çözdü. İnşallah apple'da yakın zamanda dalihi olarak koyar bu özelliği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasalt

Selamlar
    uzun suredir bekleniyordu ama yazildiysa da ben goremedim kusura bakmayin; nihayet copy paste olayi mesajlar, mailler, safari adres cubugu gibi uygulamalar icin kismen de olsa cozuldu.
    Cydia dan yukleyebileceginiz clippy beta adli programla 123 yazan numerik klavye ye gecince ustte copy paste secenekleri cikiyar metni secip copy istediginiz yere paste!
    Iyi geceler
    Saygilar

teşekkürler
  • arkadaşlar bu bende yok sucure verebilirmisiniz
  • Deneyelim teşekkürler.
  • arkadaşlar cydia da hClipboard diye yeni bir copy&paste uygulaması var. deneyen oldumu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nothing Phone (2) [ANA KONU]
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: rcourb

arkadaşlar cydia da hClipboard diye yeni bir copy&paste uygulaması var. deneyen oldumu ?

Ben az önce indirip denemiştim ama bana çok kullanışsız geldi. Yada ben beceremedim
  • hClipBoard bence daha başarılı... clippy çok basit hClipBoard ise daha profesyonel...

clippy' yi 4-5 gün kullandım, hClipBoard' da ise dün bir bugün iki... yinede denemenizi öneririm ikisinide...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 23 Ocak 2009; 23:17:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

hClipBoard bence daha başarılı... clippy çok basit hClipBoard ise daha profesyonel...

clippy' yi 4-5 gün kullandım, hClipBoard' da ise dün bir bugün iki... yinede denemenizi öneririm ikisinide...

Kopyalayacağımız metni nasıl seçiyoruz? Ben onu bulamadım bir türlü. Kopyalamak istediğimde tüm metni seçiyor.
  • arkadaşlar demin iblueangel diye bir browser kurdum . onda görüntülediğimiz web sayfalarındaki yazıları txt pdf vs formatlarında kaydedebiliyoruz. browser a güzel copy paste özelikleri eklenmiş. incelemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuzmustafa

arkadaşlar bu bende yok sucure verebilirmisiniz

Selamlar
    cydia da 'More Package sources' secenegi altinda 'hack&dev' source larini yuklerseniz system bolumunun altinda bulabilirsiniz clippy beta uygulamasini.
    Saygilar
  • hClipBoard' da kopyalama için kopyalama klavyesini açıp kopyalamak istediğiniz text' in başına geliyorsunuz kopyalama tuşuna basıyorsunuz. (Sağ üstten 2.) Sonra text' in sonuna gelip bir kere daha basıyorsunuz aynı tuşa.. clipboard' a alınıyor, clibboard' dan template olarak saklayabiliyorsunuz yada üzerinde slide yaparak silebiliyorsunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Deneyelim teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.