Şimdi Ara

İphone Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 4s cihazımın power tuşu bozulmuştu yani zor basıyordu.Ben ısrarla kullanmaya devam ettim.Basarken ekran eski tv ekranları gibi once beyaz oldu sora yavastan kapattı ekran simsiyah oldu.Telefon hala acık mı diye telefonu aradım.Telefon çaldı hatta siyah ekran olmasına ragmen aramayı cevaplayabildim.Sonra ben ekranı geri getirmek için power tuşuna falan bastım yine.Şuan telefonun son durumu telefon kapalı ve hiçbir şekilde tepki vermiyor(şarj aletini taktıgımda dahi.)

Sizce ne yapmalıyım?Sorun nedir?

• berat703 kullanıcısına yanıt
    Bu sorun ile ilgili daha önce 2 ve ya 2 konu vardı sanırım yalnız onların cihazı birkaç saat sonra kendiliğinden ekran geldi demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Çok bir şey diyemeyeceğim gelmezse bir süre sonra dfu modda restore yapın bir. Olmazsa artık garanti varsa götürebilirsiniz yoksa belli ücret karşılığında yaptırabilirsiniz .

Çok bir yardımım dokunmadı belki ama up lamış olayın konuyu, yardımı dokunabilecek olanlar çıkabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu şarjı bitene kadar beklet .. bittikten sonra yeniden şarja takınca ekran geliyor .. aynı sorunla geçen hafta karşılaştım ... power tuşu çalışsaydı power+home tuşu 10 sn bekletince kendine geliyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Telefonu şarjı bitene kadar beklet .. bittikten sonra yeniden şarja takınca ekran geliyor .. aynı sorunla geçen hafta karşılaştım ... power tuşu çalışsaydı power+home tuşu 10 sn bekletince kendine geliyor ..

Ama şuan telefon kapalı yani şarjı nasıl bitirebilirim ki telefonu acamıyorum hiçbir sekilde.Birde az once denedim sarj aleti takılıyken arada iki kere art arda titriyor(normalde telefonu şarj etmek için taktıgınızda titrer ya o sekilde).Hiç cıkarmasam yaklasık 30 sn de bir aynı seyi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Bu sorun ile ilgili daha önce 2 ve ya 2 konu vardı sanırım yalnız onların cihazı birkaç saat sonra kendiliğinden ekran geldi demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Çok bir şey diyemeyeceğim gelmezse bir süre sonra dfu modda restore yapın bir. Olmazsa artık garanti varsa götürebilirsiniz yoksa belli ücret karşılığında yaptırabilirsiniz .

Çok bir yardımım dokunmadı belki ama up lamış olayın konuyu, yardımı dokunabilecek olanlar çıkabilir.

Dfu moda sokamıyorum cunku power tusu calısmıyor.
  • üsteki tuş basılı kaldı cihaza hareket alanı bırakmıyor bundan dolayı çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 3 Aralık 2014; 15:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

üsteki tuş basılı kaldı cihaza hareket alanı bırakmıyor bundan dolayo çalışmıyor

Peki çözüm öneriniz nedir hocam
  • üst açma filmini değiştirn yada devre dışı bırakın düzelir
  • Şuan ne yaptın bilmiyorum ama telefon titriyorsa zaten şarjı bitmemiş demektir. şarjı tamamen bittikten sonra ekran geliyor ... şarjın bitmediğini anlamak için telefonunuzu arayabilirsiniz .... ekranın siyah olması telefonu kapalı olduğu anlamına gelmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Şuan ne yaptın bilmiyorum ama telefon titriyorsa zaten şarjı bitmemiş demektir. şarjı tamamen bittikten sonra ekran geliyor ... şarjın bitmediğini anlamak için telefonunuzu arayabilirsiniz .... ekranın siyah olması telefonu kapalı olduğu anlamına gelmiyor..

Telefonu sarja taktıgımda titriyorken telefonu aradıgımda telefonun kapalı oldugunu soyluyor.Ama suan sarja taktıgımda telefon tepki vermiyor ve ekran acılmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.