Şimdi Ara

İphone Çalışmıyor (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lütfen yardım edin telefonum bir keresinde kötü bir şekilde yere düşmüştü arkası full çizilmişti (camında hasar yok) ve bu olaydan yaklaşık 1-2 hafta sonra yumuşak bir halıya düştü ve açılmıyor çok denedim ana buttonla kapatma buttonuna aynı anda basmayı olmadı sarja takıp bıraktım yine tepki yok apple destek aradım servis için kadıköyde 3 tane servis verdi ancak bugun arkadaşımla konuştum geçen onun annesinden servis için 1000 tl kadar ücret almışlar garantisi var telefonun ancak jailbreaklı o yuzden korkuyorum ama telefon açılmıyor ki anlasınlar sorum şu telefonu kendim tamir edebilir miyim imkanı var mı yoksa destege mi gotureyim ücret alınacak mı? tavsiye ettiğiniz apple destek yeri var mı en yakın zamanda düzeltmem gerek kimse baana ulaşamıyor ve yakın zamanda yurtiçine sonra yurtdışına gidecegim yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşşekkür ederim (iphone 6-64 gb)

• iTunes cihazı görüyor mu?
    Eğer görmüyorsa servise gittiğinizde onlar da cihazın bilgilerini göremeyeceği için jailbreak olduğunu da anlamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChasingTheSun C kullanıcısına yanıt
    itunes cihazı görmedi bende ama verirken iclouddan çıkarmamı istediler vs peki ücret alınır mı servis için
  • Garantiye verdiyseniz büyük ihtimal ücret alınmaz ama donanımsal hataysa ve kullanıcı hatası olduğu anlaşılırsa swap cihaz ücreti vermek zorunda kalırsınız. Yaklaşık 1000 TL civarı oluyor Apple Store'da.

• ChasingTheSun C kullanıcısına yanıt
    yere düştü bikaç gün sonra kendiliğinden kapandı benim hatam mı oluyor yoksa bikaç gun sonra kapandı diye garantiden sayılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jancowoski

yere düştü bikaç gün sonra kendiliğinden kapandı benim hatam mı oluyor yoksa bikaç gun sonra kapandı diye garantiden sayılabilir mi?

garantiye girmez harici etken var sonuçta düşme. sen ne kadar da düşürmedim kendiliğinden oldu desen de darbe izi vardır muhakkak ! ve sorunun bence yazılımsal değil donanımsal.
  • sorun donanımsal bencede arka tarafı çok çizikli acaba apple harici teknik servislere mi gitsem 1000 tl ücret nerdeyse bir iphone ediyor
  • Birkaç gün sonra kendiliğinden kapanması anakart sorunu olabilir. Anakart değişimi olmadıkça cihaz düzelmeyebilir. Yani mecburen cihaz değişimi yapmak zorunda kalabilirsiniz.

• teşekkür ederim tercih ettiğiniz uygun fiyatlı bildiğiniz bir servis var mıdır?
  • Maalesef...
    iPhone için genpa ve apple store dışındaki yerleri tercih etmiyorum

• Geçen hafta telefon açılmıyor diye teleservice yolladım iphone5 swapla değişim yazıyor bugün sitede.Jb varsa sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1000 tl neredeyse bir iphone ediyor demissin zaten kullanıcı hatası olduğunda 1000 tl ye aynı cihazın yenisini veriyorlar sıfır cihaz yani

• Bugun telefonu genpaya götürdüm arkasındaki çiziklerden dolayı garanti kabul edemeyiz dedi 1000 tl kadar fiyata yenisini veririz dediler ancak içinde ne problem oldugunu bilmiyorum belki basit küçük bir oynamadır apple store götürsem servise alırlar mı acaba değiştirmek değilde servis imkanı hiç mi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yphone 4 kullanyyorum ekranymyn üst tarafy sorunsuz çaly?yyo ama alt tarafy çaly?myyo yani mesajlar bölümüne girince klavyeye basamyyorum ekrany yan çevirmek zorunda kalyyorum veya fotograflary silme tu?una basamyyorum vs vs yardymcy olabilicek var my
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.