Şimdi Ara

IPHONE CANAVARI OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sinir hastası biri olduğumu belirtmek isterim
    ilk çıktığı zaman para biriktirip n8'den iphone 5'e geçiş yaptım ve uzun süre telefonu sorunsuz kullandım. sonra peder yurtdışından 5s gönderdi ona öldüm bittim 3-4 ay öncesine kadar da sıkıntısız kullandım. Bir futbol maçı sonrası bir anlık öfkeme hakim olamadım ve 5s'i duvara fırlattım. Hem de 2 kez
    Tabi o an pişman olmadım çünkü öfkem bana teli gönderene idi ve ben de eski telime geçiş yaptım. Kardeşim uzun süre kullandığı için liseli ergen bey 7/24 şarj ettiği için tel artık şarj dayanmıyordu ama yine bir şekilde idare ediyordu. Tabi ona 6 gelince yurtdışından hemen üstüne çökmüştü. Neyse ben bi aptallık yapıp bunu da attım ekranın yarısını kullanamıyorum. Yani sağ taraf iptal. Allahtan tuş kilidini açmalık kaydırılıyor. Telefon oldu sana 3310. Kendim ettim kendim buldum.
    Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine apple store'a gittim konuştuk ettik. 5s yamulmuş bu pert ötekinin ekran değişimi pahalı komple iade değiştir olur dediler. 1100tl falandı sanırım.
    5s değişim olamıyor çünkü yurtdışı ürünü dediler. Teller elimde kaldı. Bunların içindeki parça pinçikler işe yaramaz mı? Zira yamulan 5s telefonum şarjı bitene kadar kullanılıyordu yani ekranın sağ üst köşesi gözüküyordu falan. 5'in de tek sıkıntı ekran zaten.
    Bunları 3-5 kuruşa olsa da okutabileceğim yerler yok mu? Ama değen bi para olsun öyle çok bedavaya da gitmesin üzerine koyup 5se almayı düşünüyordum.
    Tavsiyesi, bilgisi olan var mı? (Tamam bi daha telefonu duvara atmayacağım o tavsiyeyi geçiniz)

Teşekkürler.

• Bir daha telefon kullanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

Bir daha telefon kullanma.

anladım hocam da telepatiye daha çok var diye biliyorum
  • Anakartlarına bir 50 den 100 TL veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazinga53

quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

Bir daha telefon kullanma.

anladım hocam da telepatiye daha çok var diye biliyorum

Uuu, tebrikler. Zekice.
  • Bazinga53 B kullanıcısına yanıt
    Harbi helal olsun cok fena vurmuşsun

• babam bana telefon alcak ben onu duvara atıcam öyle mi babam alır telefonu tenasül uvzuma monte eder.
  • 200 liraya 5 e ekran taktır tamamdır. O pert telefonların çokda bi para ediceğini sanmam. Elden satmayı denersen şansını 5 400 lira 5s de 300 lira gibi bi fiyata gidebilir tabi alıcı bulabilirsen millet sorar sorar almaz bu tip durumlarda.

• ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam da daha önce de yapmıştı ama o zamanlar daha küçüktüm 2-3 ay konuşmamıştım
    elbet kızardı yine ama yurtdışında halen daha o yüzden gelene kadar sıkıntı yok

düzeltme: bu arada o monte olayı falan değil yanlış anlaşılmasın. daha önce yine beni böyle yok yere çıldırtmış üstüme çok gelmişti inadına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazinga53 -- 7 Mart 2016; 13:53:15 >
  • Telefonlarla ilgili bir önerim yok pert olmuş kimse para vermez ama sen kendini bi tamirciye götür kardeşim

• Bana telefon alan biri beni ne kadar kızdırsa da o telefonun kılına zarar vermem. Açar YouTube'u How To Basic izlerim rahatlatıyor insanı o yumurtalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer de belki 6s le gelir baban ;)

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    yok hocam se istiyorum. siparişi de verdim bile hem ucuz hem iyi :)
    lakin bu 5 ve 5s i tamir ettirdim. satışa çıkardım bakalım satabilirsem çok iyi olacak :)
  • Apple,telefon kaza kırım testlerini sizin üzerinizden yapmalı...bi başvrun isterseniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.