Bildirim
iPhone çöktü uygulamalar atıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu an android kullanıyorum. Sıkıntı yok -
iPhone da öyle bir durum olmaz. Hiç inandırıcı gelmedi. -
Aynı sıkıntıları yaşıyorum Safari üzerinden alışveriş uygulamalarına yönlendirirken uygulamalar açılmıyor, çöküyor kendi kendine reset atıyor.
Bir problem var! -
Twitterde pubg ve ya spotify diye aratırsan inanabilirsin. Gerçi konuyu açar açmaz düzeldi. Benim merak ettiğim bu duruma düşürecek şeyin ne olduğu?
Edit: düzeldi demiştim ama bazen açılıyor bazen açılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ougzahn -- 7 Mayıs 2020; 2:41:18 > -
Aynı sorun bende de var bugun öğleden sonra başladı . İphone 11 promax Türkiyeden alınma . Safariden ya da chrome dan bir uygulamaya geçerken ( n11 , trendyol vs ) uygulama açılıyor başlangıç ekranı geliyor ve o şekilde bir süre bekliyor kapanıyor tak diye . -
Ziya mıyız biz , oluyor kardeş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 7 Mayıs 2020; 2:56:12 > -
Güncelleme yapın düzeliyor. -
Düzeldi galiba şu an. -
Facebook sdk'inde yapılan kod değişikliği yüzünden olmuş.
Yani 'Facebook ile Giriş Yapın' özelliğini kullanan tüm uygulamalar çöküyormuş. Kısa sürede düzeltirler hatta belki düzeltmiştir. -
Benim ayfonum yapmaz öyle bişe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 7 Mayıs 2020; 2:56:40 > -
Yarım saat önce bende ipad'den real racing 3'e girerken başıma geldi İnternet bağlantısı açıkken oyundan atıyordu İnterneti kapatınca normal açılıyordu. Demek ki sadece bende olmamış -
Birisi buglu mesaj atmış olabilir. Birkaç kelimeyle ios cokertilebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X