Şimdi Ara

iPhone çöktü uygulamalar atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pubg spotify dh 101 tavla vs vs internet bağlantısını denetlemeden bile açar açmaz atıyor. Kendi araştırmama göre android de sıkıntı yok. Ayrıca yabancılarda da var bu durum. Nolmuş olabilir

• Şu an android kullanıyorum. Sıkıntı yok
  • iPhone da öyle bir durum olmaz. Hiç inandırıcı gelmedi.
  • Aynı sıkıntıları yaşıyorum Safari üzerinden alışveriş uygulamalarına yönlendirirken uygulamalar açılmıyor, çöküyor kendi kendine reset atıyor.

Bir problem var!
  • Twitterde pubg ve ya spotify diye aratırsan inanabilirsin. Gerçi konuyu açar açmaz düzeldi. Benim merak ettiğim bu duruma düşürecek şeyin ne olduğu?

Edit: düzeldi demiştim ama bazen açılıyor bazen açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ougzahn -- 7 Mayıs 2020; 2:41:18 >
  • Aynı sorun bende de var bugun öğleden sonra başladı . İphone 11 promax Türkiyeden alınma . Safariden ya da chrome dan bir uygulamaya geçerken ( n11 , trendyol vs ) uygulama açılıyor başlangıç ekranı geliyor ve o şekilde bir süre bekliyor kapanıyor tak diye .
  • Ziya mıyız biz , oluyor kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 7 Mayıs 2020; 2:56:12 >
  • Güncelleme yapın düzeliyor.
  • Düzeldi galiba şu an.
  • Facebook sdk'inde yapılan kod değişikliği yüzünden olmuş.

Yani 'Facebook ile Giriş Yapın' özelliğini kullanan tüm uygulamalar çöküyormuş. Kısa sürede düzeltirler hatta belki düzeltmiştir.
  • Benim ayfonum yapmaz öyle bişe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 7 Mayıs 2020; 2:56:40 >
  • Yarım saat önce bende ipad'den real racing 3'e girerken başıma geldi İnternet bağlantısı açıkken oyundan atıyordu İnterneti kapatınca normal açılıyordu. Demek ki sadece bende olmamış
  • Birisi buglu mesaj atmış olabilir. Birkaç kelimeyle ios cokertilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.