Şimdi Ara

iPhone’da Açık Buldum Videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İlk önce iPhone’un kilidini açıyorsunuz.
    Daha sonra bildirimleri aşağıya indiriyorsunuz.
    Sonra hızlıca iki defa arka arkaya aç-kapa tuşuna basıyorsunuz ve telefon kapanmıyor.

Benim telefonum iPhone 6S tesadüfen karşılaştım bu sorunla bildirimler açıkken iki defa hızlıca aç-kapa tuşuna basınca telefon kapanmadı çok kez denedim yine aynısı oldu bu sorun mu açık mı anlamadım ama bilen varsa yazabilir. İsteyen Apple da bildirebilir nerden bildiriliyor bilmiyorum bir de sizin denemenizi istedim herkeste olan bir şey mi merak ettim :)

• iPhone X cihazımda denedim sürüm iOS 12.4, böyle bir sorun bende olmadı. Sizde cihaz ve sürüm bilgilerini yazarsanız daha iyi olur.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    iPhone 6S İOS 12.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki 6s İOS 12.4 olmadı.

• iPhone 6S plusta bile denedim onda da aynısı oldu hızlı basmanız lazım kapama tuşuna

• iPhone 7 Plus'ta da kilitlenmiyor arkadaşın dediği gibi.

Sürüm 12.4

• Denedim. İphone SE 12.4
    Dediğiniz şekilde ekran kapanmıyor hızlı şekilde iki kere basınca güç tuşuna ama sonrasında yine tek basmada kapanıyor. Kilit sesi geliyor ama kapanmıyor sanırım animasyon kaynaklı bir gecikmeden kaynaklanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ios 13 betada da oluyor, ancak bence bu bir açık değil ikinci kez ve hızlı basınca kilitlemekten vazgeçtiğinizi düşünüp geri açıyor ekranı.
  • Hocam 3.denemde yaptım oldu.

• iPhone 7, iOS 13 Public Beta 6 kullanıyorum dediğiniz gibi bende de. Ama bunun bir sakıncası olduğunu sanmıyorum, açık bile değildir bence. :D Çok hızlı basınca vazgeçiyor herhalde. :D
  • iphone se 12.4 unc0ver jb kapanıyor, sorun yok.
  • Bu bir açık değil, olması gereken bir davranış zaten, kendinizi boşa yormayın arkadaşlar.
  • İyi de bu açık değil ki.
    Normalde de böyle olması gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.