Şimdi Ara

Iphone'da baska bir hesap uzerinden mail atm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkese kolay gelsin. Benim baya kurcalayip bir turlu beceremedigim bir konu hakkinda fikrinizi almak istiyorum.

Iphone uzerinde Gmail hesabim tanimlanmis durumda. Gmail uzerinde mail gonderip almada herhangi bir problemim yok.
    Fakat kendi kisisel gmail'imin uzerinde sirket maillerini de tanimlamistim. Yani Gmail'imden hem sirket maillerini gorebiliorum hemde kendi @gmail.com a gelen maillerimi gorebiliyorum.

Problem;

Gmail'imin sirket klasorune bir mail dusutugunde maili alabiliyorum. Fakat o maili sirket e-mail adresimin SMTP'si ile malesef gonderemiyorum. Bunun icin Gmail'in yanına sirket mail hesabinida kurdum ama bu seferde bir mail hem gmail'a hemde sirket hesabına düşüyor. Dolayisi ile hermailden 2 adet olmus oluyor. Sanirim hesaplar bölümünde mail gönder ama alma diye gir secenek yok. (ben cok kurcaladim ama bulamadim.)

Diğer bir tarafta; Gmail hesabına girip oradan SMTP'ye tıkladıgımda Diğer SMTP sunuculari diye bir secenek cıkıyor. buraya sirket SMTP sini kaydettigimde de aynı problem ile karşılaşmaktayım. Malesef ata veriyor. Birincil sunucu Gmail. Bunu kapalı duruma getirip şirket SMTP sini aktif duruma getirince de aynı problem ile karşı karşıyayım.

Konu hakkında bana yardımı dokunucak cevap alırsam inanın sevindirik olucam.

Kendinize iyi bakın.
    MK

• sen hangi MertK'sin .. ilk once onu sole :)
    aidata, anet v.s v.s sana bisi hatirlatiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devguru

sen hangi MertK'sin .. ilk once onu sole :)
    aidata, anet v.s v.s sana bisi hatirlatiyor mu ?

Hayırdır bi sıkıntımı var...
  • yok bi sıkıntı .. olsa da sanane ayrıca ?
  • keşke bilen biri cevap verse ne kadar faydalı olur. ben de aynı şeyden dertliyim.
  • sanırım yok bu fonksiyonu kullanan :)
  • Gmail'de "Settings"'in altinda "Account" bolumune girip "Send mail as" bolumunun yanindaki "edit info"yu tiklayip "Use your other email provider's SMTP servers"i secmeyi denedin mi ?

Onun disinda soyle bisi buldum ama is gorur mu bilmem .. sorunu yannis da anlamis olabilirim .

"your other address might not have a server that you can use to send outbound messages — for example, if you use a forwarding alias rather than an actual mailbox, or if your other email provider doesn't support authenticated SMTP, or restricts access to specific IP ranges. For this reason, we've kept the original method as well"

Saygilar efem .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.