Şimdi Ara

İPHONE DA FATURA YOK SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el garantili 3gs aldım fakat telefonun kutusu ve faturası yok genpadan 22 ay garantisi olduğunu söylüyor satıcı ve bir sıkıntı olmayacağını imei numarasından herşeyin hallolduğunu söylüyor fakat benim genpa müşteri hizmetleriyle görüşmemde faturanın pil ve hafıza kartı değişimlerinde gerekli olduğu söylendi bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim...

• walla hocam benim ilk iphone 3g de bi ara yazılımsal wireless sorunu vardı. bulamıyordu ağları filan. bırak pili, direk cihazı değiştirdi genpa 1 günde yeni cihaz verdi ve fatura vs sormadı. ama bulunmasında fayda var tabi... ne olur ne olmaz.
  • imei numarsından ne kdr garantisi oldugunu ogren egerki su kdr garanti var derlerse uyusuyorsa dogrudur ama genpa faturaya pek bakmıyor hedıye geldı dıyebılırsın sım kart aparatındakı ımeı ıle yıldız kare sıfır altı ımeı uyusuyormu ona dıkkat et
  • Teknolojik ürünlerde fatura sorulmuyor artık barkod imei vs hepsinden ulaşılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbluegs
    2.el garantili 3gs aldım fakat telefonun kutusu ve faturası yok genpadan 22 ay garantisi olduğunu söylüyor satıcı ve bir sıkıntı olmayacağını imei numarasından herşeyin hallolduğunu söylüyor fakat benim genpa müşteri hizmetleriyle görüşmemde faturanın pil ve hafıza kartı değişimlerinde gerekli olduğu söylendi bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim...

iPhone da hafıza kartı yok ve pil degisimi de yapılmıyor. Siz çalındı olup olmadığına çok dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: deepbluegs
    2.el garantili 3gs aldım fakat telefonun kutusu ve faturası yok genpadan 22 ay garantisi olduğunu söylüyor satıcı ve bir sıkıntı olmayacağını imei numarasından herşeyin hallolduğunu söylüyor fakat benim genpa müşteri hizmetleriyle görüşmemde faturanın pil ve hafıza kartı değişimlerinde gerekli olduğu söylendi bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim...

iPhone da hafıza kartı yok ve pil degisimi de yapılmıyor. Siz çalındı olup olmadığına çok dikkat edin.

valla hocam müşteri hizmetlerindeki bayan öyle bilgi verdi.çalıntı olma olayını nasıl anlayabiliriz ??

• müşteri hizmetleri çok birşey bilmiyor genpada. imei numaran yeterli oluyor. adam eğer kutusunu verdiyse arkasında oluyor genelde gerekli şeyler. fatura filan sormuyorlar genpada. bende gittim yanımda fatura ile hiç sormadı bile hemen yaptı verdiler üstelik.yalnız genpada kayıtlı olup olmadığına bak arayıp sorunca söylüyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.