Şimdi Ara

iphone da maıl almak nasıl oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onceden blackberry bold kullanıyordun onda dırek sms alır-gonderır gıbı anında maıllerımı alıp gonderbılıyordum fakat iphone da ayarları maıl hesaplarımı kaydettım denemek ıcın pc den maıl attım ama herhangı bır uyarı falan yok..iphone da bu iş nasıl oluyor 15 dak falan bı ayarları var fakat nasıl oluyor beceremedım maıl gelınce nasıl haberım oluyor ve nereye dusuyor bu maıl ?

• sms gibi aynı şekilde geliyor. ana menüde altta mail'da kaç yeni mail geldiyse gözüküyor. tek farkı sms gibi anında ulaşmıyor, işaretliyorsunuz 15 dakikada bir yeni mail var mı yok mu diye kontrol ediyor. blackberry anında mı alıyordu? tahminimce onun da böyle belirli bir süresi vardır, yoksa şarj dayanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevaps

sms gibi aynı şekilde geliyor. ana menüde altta mail'da kaç yeni mail geldiyse gözüküyor. tek farkı sms gibi anında ulaşmıyor, işaretliyorsunuz 15 dakikada bir yeni mail var mı yok mu diye kontrol ediyor. blackberry anında mı alıyordu? tahminimce onun da böyle belirli bir süresi vardır, yoksa şarj dayanmaz.

evet blackberry anında alıyor sms gıbı ... sms atar gıbı alıp gonderıyorsunuz ... bu arada ayarları yaptım gelmeye basladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.