Bildirim
İphone da ses sorunu Lütfen Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kulaklığı takırıp çıkarmayı dener misin? Genelde bu sorun olan arkadaşlar bu şekilde çözüyorlardı.. -
arkadaşım çok teşekkür ederim gerçekten çok büyük bir sorundan kurtardın beni ne kadar teşekkür etsem azdır :) restore için para vericektim saçma sapan :) -
benimde ayni sekilde ses kesildi mesajda ama kulakligim yok:( baska bi yontem var mi? Ve sormusken bu zil sesini daha da yukseltemiyoz mu ben nerdeyse hic duyamiyorumda sesini caldigi zaman. Bana pm atabilirseniz sevinirim. -
Tamamdir halletin kulaklik sesini kisip yukselten yanda ki tusun yaninda cihazi sesli ve sessiz moda alan ufak bi tus var herne kadar ben onu kablosuz baglanti icin bi alici yeri saniyodum:DD -
hepinize geçmiş olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X