Iphone’dan Samsung’a Aktarim(Yardim)

-
-
Müzikleri iphoneden bir flash belleğe atmanızı tavsiye ederim. Whatsapp konuşmalarınızı uygulamaya girerek yedekleme yapın böylece samsung telefona geçtiğinizde tekrar aynı numara ile kullanmaya devam edeceğiniz zaman otomatik yedeklenen konuşmaları aktaracaktır. Google authenticator’daki şifreleri aktarabilir mi kesin bir cevabım yok ama büyük ihtimalle aktaracaktır.
-
Samsung'un kendi uygulamasi olan smart switch ile WhatsApp, arama kayitlari ve mesajlar haric hersey aktarılabiliyor, yalniz WhatsApp ios cihazlarda iclouda yedeklendiginden dolayi direk aktrmak mumkun degil. Ancak 3.parti uygulamalar ile bunu yapanlar var.quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerMüzikleri iphoneden bir flash belleğe atmanızı tavsiye ederim. Whatsapp konuşmalarınızı uygulamaya girerek yedekleme yapın böylece samsung telefona geçtiğinizde tekrar aynı numara ile kullanmaya devam edeceğiniz zaman otomatik yedeklenen konuşmaları aktaracaktır. Google authenticator’daki şifreleri aktarabilir mi kesin bir cevabım yok ama büyük ihtimalle aktaracaktır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ercaner jr.
Samsung'un kendi uygulamasi olan smart switch ile WhatsApp, arama kayitlari ve mesajlar haric hersey aktarılabiliyor, yalniz WhatsApp ios cihazlarda iclouda yedeklendiginden dolayi direk aktrmak mumkun degil. Ancak 3.parti uygulamalar ile bunu yapanlar var.
Alıntıları GösterBen bu şekilde aktarabilmiştim.
-
Ben aktaramadim. WhatsApp sifirdan kurulum yapiyor malesef. Google da arastirirsaniz ios tan, andoride WhatsApp aktarma diye, biraz teferruatli olduğunu görürsünüz. Ama sonucta ugrasilinca aktarılabiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerBen bu şekilde aktarabilmiştim.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ercaner jr.
Ben aktaramadim. WhatsApp sifirdan kurulum yapiyor malesef. Google da arastirirsaniz ios tan, andoride WhatsApp aktarma diye, biraz teferruatli olduğunu görürsünüz. Ama sonucta ugrasilinca aktarılabiliyor.
Alıntıları GösterBen 4 sene önce yapmıştım. Samsung telefonuma whatsappı kurduğumda doğrulama kodu gönderdi numarama ve sonradan yedekleme bulundu gibi bir uyarı gelmişti ve mesajlarım gelmişti sonradan bu özellik kalkmış olabilir. İyi günler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X