Şimdi Ara

Iphone’dan Samsung’a Aktarim(Yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süre sonunda Iphone’dan Samsung’a geçmeye karar verdim. Müzikleri, Whatsapp konuşmalarını aktarabiliyor muyuz? Aynı şekilde Google authenticator’daki şifreleri de aktarabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müzikleri iphoneden bir flash belleğe atmanızı tavsiye ederim. Whatsapp konuşmalarınızı uygulamaya girerek yedekleme yapın böylece samsung telefona geçtiğinizde tekrar aynı numara ile kullanmaya devam edeceğiniz zaman otomatik yedeklenen konuşmaları aktaracaktır. Google authenticator’daki şifreleri aktarabilir mi kesin bir cevabım yok ama büyük ihtimalle aktaracaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Müzikleri iphoneden bir flash belleğe atmanızı tavsiye ederim. Whatsapp konuşmalarınızı uygulamaya girerek yedekleme yapın böylece samsung telefona geçtiğinizde tekrar aynı numara ile kullanmaya devam edeceğiniz zaman otomatik yedeklenen konuşmaları aktaracaktır. Google authenticator’daki şifreleri aktarabilir mi kesin bir cevabım yok ama büyük ihtimalle aktaracaktır.

Samsung'un kendi uygulamasi olan smart switch ile WhatsApp, arama kayitlari ve mesajlar haric hersey aktarılabiliyor, yalniz WhatsApp ios cihazlarda iclouda yedeklendiginden dolayi direk aktrmak mumkun degil. Ancak 3.parti uygulamalar ile bunu yapanlar var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Samsung'un kendi uygulamasi olan smart switch ile WhatsApp, arama kayitlari ve mesajlar haric hersey aktarılabiliyor, yalniz WhatsApp ios cihazlarda iclouda yedeklendiginden dolayi direk aktrmak mumkun degil. Ancak 3.parti uygulamalar ile bunu yapanlar var.

Alıntıları Göster

Ben bu şekilde aktarabilmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Ben bu şekilde aktarabilmiştim.

Alıntıları Göster
    Ben aktaramadim. WhatsApp sifirdan kurulum yapiyor malesef. Google da arastirirsaniz ios tan, andoride WhatsApp aktarma diye, biraz teferruatli olduğunu görürsünüz. Ama sonucta ugrasilinca aktarılabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercaner jr.

Ben aktaramadim. WhatsApp sifirdan kurulum yapiyor malesef. Google da arastirirsaniz ios tan, andoride WhatsApp aktarma diye, biraz teferruatli olduğunu görürsünüz. Ama sonucta ugrasilinca aktarılabiliyor.

Alıntıları Göster

Ben 4 sene önce yapmıştım. Samsung telefonuma whatsappı kurduğumda doğrulama kodu gönderdi numarama ve sonradan yedekleme bulundu gibi bir uyarı gelmişti ve mesajlarım gelmişti sonradan bu özellik kalkmış olabilir. İyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.