Şimdi Ara

İphone denize düştü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam.. Iphone umu sakarlıgım sonucu denize dusurdum daha sonra denizden cıkartıp bol su ile yıkadım tuzu gitsin diye ankarada bildiginiz herhangi bir iphone servisi varmı telefonumu guvenle verebilecegim?

• quote:

Orjinalden alıntı: dolmoyann

Arkadaşlar herkese selam.. Iphone umu sakarlıgım sonucu denize dusurdum daha sonra denizden cıkartıp bol su ile yıkadım tuzu gitsin diye ankarada bildiginiz herhangi bir iphone servisi varmı telefonumu guvenle verebilecegim?

Çok geçmiş olsun arkadaşım, Ankara'da denizi nereden buldun? Çöl ve kutup ayısı ikilisi gibi oldu birden...

Başka bir yerdeydin orada düşürdün sonra Ankara'ya mı döndün? Üzerinden bu kadar zaman mı geçti yani?
  • geçmiş olsun ama yapılacak fazla bişi yok gibi gözüküyo..
  • Cuma gunu antalyada dusurdum daha sonra ankaradaki tanıdıgım bir telefoncuma gonderdim bisi yapamıcagını soledi simdi baska biyere vermek istiyorum iphone dan anlayan..
    quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Çok geçmiş olsun arkadaşım, Ankara'da denizi nereden buldun? Çöl ve kutup ayısı ikilisi gibi oldu birden...

Başka bir yerdeydin orada düşürdün sonra Ankara'ya mı döndün? Üzerinden bu kadar zaman mı geçti yani?
  • hayda çok acıdım şimdi içim cız etti geçmiş olsun dostum
  • 3g miydi
  • çok geçmiş olsun tahminimce yenisi alsan daha ucuza çıkacak gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun... Bir bilgi: Elektronik aletler suya düştüğünde onu tamirciye götürene kadar bir poşet içinde düştüğü suyun içinde götürün...Tamirci hemen açıp herşeyi aynı anda kurutmaya ve temizlemeye başlar siz ise yalnızca dışını... Çıkarıp yıkamak kurutmaya çalışmak hemen oksidasyona neden olur ve El-Fatiha...
  • benzer bir olay da benim başıma gelmişti..çamaşır makinesinde yıkanmıştı kotun cebinde..24 saat boyunca pirinç dolu bir kavanozun içinde bekletmemi tavsiye etti abim..sonuç mükemmel..ilk günkü gibi çalışıyor..abim elektronik mühendisi olduğu için pirincin elektronik nemi de aldığını söylemişti..saç kurutma makinesi falan hikaye..senin durumunda işe yarar mı bilmem ama aklınızda olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Post-it

benzer bir olay da benim başıma gelmişti..çamaşır makinesinde yıkanmıştı kotun cebinde..24 saat boyunca pirinç dolu bir kavanozun içinde bekletmemi tavsiye etti abim..sonuç mükemmel..ilk günkü gibi çalışıyor..abim elektronik mühendisi olduğu için pirincin elektronik nemi de aldığını söylemişti..saç kurutma makinesi falan hikaye..senin durumunda işe yarar mı bilmem ama aklınızda olsun..

evet bu dogru deneyıp bu yolla kurtaran arkadaslar çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

3g miydi

Artık 3ğ... yımışadı ya... ... Hay Allah yazık çocuğa dalga geçer gibi oldu ama tutamadım kendimi...
  • Geçmiş olsun
  • Ilk olarak 3G deildi :)
    Sıhhıye balıkcıoglu ishanında iphone tamiri yapan bir abime teslim ettim iphone u icini acınca durumun cok kotu olmadıgını calıstırabilcegini ama uzun omurlu olmayacagını soledi bende genede elinden geleni yapmasını soledim bakalım sonuc ne olucak sizide haberdar ederim pirinc isini bende duymustum keske en basından yapsaydım ama is isten gecti artık bakalım... Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler..
  • aga sen onu bi pirinç poşetinin içine koy bi 1 saat fln osuyunu çeksin hallolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihbaba4125

aga sen onu bi pirinç poşetinin içine koy bi 1 saat fln osuyunu çeksin hallolur

• çok komik daha iyi bi fikrin war sa söle de işe yara
  • arkadaşım özel gününde felan mısın nedir bu alınganlık.. ben güzel bi söyleyiş üslubu manasında soledim ama hemen cırmalamaya yeltenmişsiniz mazallah...
  • meuhae eskiden bi arkadasımın basınada gelmişti mayosunun arka cebine 7610 koyup denıze gırmıstı
  • dolmoyann, geçmiş olsn kardeş keşke adama önce fiyat çıkarmasını isteseydin yüksek bişi derse 0ı almak mantıklı olcaktırki turkcell ve vodefone iPhone getirio bi bekleseydin keşke olan olmuş sonuçta. bu arada sonucu çok merak ediyorum lütfen es geçme...
  • Geçmiş olsun? Bu olayın maliyeti ne kadar olacak?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.