Şimdi Ara

ıphone ekranında ki jel hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ıphone söktüm zil sesi için camkısmını kaldırırken ekran tuş camı kısmından ayrıldı arada jel zarar gördü.. bu jel hakkında bana yardım cı olabilecek bir arkadaşım varmıdır acaba

• hocam tam anlayamadım hengi jel ama eğer ekranın içindeki jelimsi yapıdan bahsediosan geçmiş olsn demek isterim yeni ekran alman gerekir....
  • ekran iphone un en hassas yerlerinden biridir... çok dikkatli olmanız gerekirdi... bilmiyorsanizda başkasına yaptırmanız en mantıklı olanıydı... ekran 3 kısımdan oluşur... cam-dokunmatik-lcd cam ile dokunmatik arasında silikon gibi bir madde var eğer cam kırılırsa veya cam ile dokunmatik arasındaki hiza bozulursa bu silikonumsu maddede çatlak yapar ve buyuk ihtimalle duzeltemezsiniz...
  • Bütün lcd ürünlerinde bu var ve bu maddeye kesinlikle dokunmayın.Bildiğim kadarıyla cilt kanserine kadar gidebiliyor o sıvı madde temasından sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Bütün lcd ürünlerinde bu var ve bu maddeye kesinlikle dokunmayın.Bildiğim kadarıyla cilt kanserine kadar gidebiliyor o sıvı madde temasından sonra.

evet kanserojen maddedir cilt ile temas ettirmemek gerekir..
    ekrandaki o jel kısım dagıldıysa yeni ekran alman gerekecek gecmis olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: underwater

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Bütün lcd ürünlerinde bu var ve bu maddeye kesinlikle dokunmayın.Bildiğim kadarıyla cilt kanserine kadar gidebiliyor o sıvı madde temasından sonra.

evet kanserojen maddedir cilt ile temas ettirmemek gerekir..
    ekrandaki o jel kısım dagıldıysa yeni ekran alman gerekecek gecmis olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.