< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone eSIM hakkında (56. sayfa)
-
-
Yok bir ücret ödemedim
-
Bende de aynı sorun var (xr)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam ben apple kimliğimden çıkış yapıp tekrar girerek düzeltiyorum özellikle turkcell aşırı derece de problemli.
2 hattım da turkcell mesela bir tanesi e-sim olmasına rağmen fiziki sim kartımın şebeke çekimi daha yüksek seviyede hat sırasını değiştirdim mobil veri değiştirdim yine aynı vodafone daha iyi bu konuda onu anladım 😃
istersen bir dene sürekli aç kapa yaparak da olmuyor bu sefer bekletiyor sistem 24 saat güvenlik mevzusuna istinaden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim ama degisen bisey olmadi hala donup duruyor ve eSim li hattan aktivasyon olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ben aktif etmiştim hocam muhtemelen bu çift sim hücresel plan kısmında muhtemelen sizin telefon numaranız yazmıyor olabilir bu sebepten etkinleşmiyordur.
arkadaşlar merhaba. faturasız vodafone kullanıyorum ve e-sim'e geçmek istiyorum. fakat gördüğüm kadarıyla vodafone tarafından verilen qr kodlar tek kullanımlık, herhangi bir yeniden kurulumda bayiye gitmek gerekiyor. bu gibi durumlarda bayiye gitme durumum yurt dışında yaşıyor olmamdan dolayı ne yazik ki yok. türk telekom sayfasında e-sim için "bayiye gitmeden SIM profilini yenileyebilme" gibi bir ibare var. türk telekom e-sim kullanan arkadaşlardan bu konuda bilgisi olan var mı? online işlemleri kullanarak, bayiye gitmeden, e-sim profili için qr kod almak mümkün mü türk telekomda? süreç nasıl işliyor?
-
hatalı yönledirmek istemem ancak türkiye'de hiç bir operatör (güvenlik nedeniyle) uzaktan eSIM yeniletmiyor. Yurtdışında Turkcell'in hizmet verdiği noktalarda email ile eSIM gelebiliyor (Rus'yaydı sanırım denemek üzere data hattı webten satın almıştım.)
-
Kubilay KırelliyoutubeYeni satışa sunulan eSIM destekli Apple Watch (bluetooh ve telefon cihazına ihtiyaç duymadan) mevcut telefon numaranızı kullanarak kendi üzerinden arama yaparak, arama alabilmekte. Video içeriğinde kurulum işlemlerini göstermek istedim. *01.07.2022 tarihinde sadece Turkcell bu hizmeti desteklemekte. 00:25 Kutu açılışı 00:34 Kutu üzeri bilgiler / Kullanım bilgileri 00:51 Kuruluma Başlama 01:10 Eşleme 01:30 Apple Watch Bağlanma İşlemi 01:40 Hesaba giriş işlemi 02:27 Apple watch eşzamanlama 03:27 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama (Bu aşamada Iphone'unuz üzerinde bulunan telefon numaranızı Apple watch üzerinde aktif ediyorsunuz.) 03:42 Uygulamalara Hızlı Bakış 04:02 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama yapabilmek için gerekli yazılım güncelleme işlemi 04:57 Yazılım güncellemesi sonrası "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama 06:04 "Hücresel" Plan / Operatör tanımlama talebinin alınması 06:43 Kanalıma abone olduğunuz için Teşekkürler :)https://www.youtube.com/watch?v=yVd218bs2-8&feature=youtu.be
*Apple watch cellular kullanırken Iphone'unuzda eSIM olması gerekli değildir, telefonunuzda fiziksel sim kart olsa bile Apple Watch için "Hücresel" ekleme yaparak saatinize eSIM olarak kurulum yapabiliyorsunuz.
Kubilay KırelliyoutubeIphone 11 / 12 / 13 Çift Sim Kart ile kullanımı - eSIM tanıtımıhttps://www.youtube.com/watch?v=mUSB-ONC3u0&feature=youtu.be
-
Operatörlerin verdikleri e-sim ler tek kullanımlık mi halen daha ?
Geçen cumartesi TCELL qr kodu saklamam için fotoğrafını çekmemi istedi…
Hayır aynı telefona profili silseniz bile tekrar okutuo kullanırsınız. Yeni iPhone’a geçerseniz eskisi ile yenisi yan yana iken aktarırsınız. Ancak bunların dışında başka telefona tanınlanmaz.
Hocam aktarma konusundan emin misiniz? Qr kodlar tek kullanımlık olduğundan hücresel plan aktarımı da ben denediğimde mümkün olmamıştı. Telefon değiştirince mecbur yenisini aldık.
iPhone ları yanyana aktarma modunda mı denediniz ? Yoksa QR okutursamız yeni telefonda zaten olmaz. Ayrıca QR tek kullanım değil. Aynı telefonda profil silseniz bile okutunca tekrar tamımlanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 9 Eylül 2022; 21:3:58 >
Evet yanyana aktarma modunda kesinlikle aktarılmadı. Zaten bu yolla aktarılsaydı, QR'u okuttuğumuz her telefona da aktarılırdı. Amaç her seferinde yeni e-sim aldırmak olduğu için kısıtlanmış.
-
peki arkadaşlar, mevcut durumda vodafone kullanıcısıyım. memnunum da.
apple - watch cellular için sanırım destek vermiyorlar henüz.
turkcell sadece destek veriyorsa, ben turkcell' den yeni bir hat alsam, zaten ihtiyacım da vardı; telefonu çift hat (vodafone fiziki sim + turkcell e-sim) ve de saati de turkcell e-sim ile kullanabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 11 Eylül 2022; 0:36:21 > -
Operatörlerin 3 kağıdı. Yurt dışında rutin yöntem…
yurtdışından sadece e-sim kullanımlı telefon almak mantıklı mı? ülkemizde e-sim kullanılıyor mu düzxgün şekilde? rus ruleti oynamayım durduk yere :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X