Şimdi Ara

iPhone geri yüklenemedi hata kodu 3503

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün telefona temiz kurulum yapmaya çalıştığım bu hatayı alıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn_ -- 25 Eylül 2017; 11:5:27 >

• Aynı hata bendede var 11 e güncelledim 10 a düşüremiyorum iphone 7 plus
  • Aynı hatayı alıyorum ben de umarım çözümü vardır.
  • Bende aldım şimdi acil çözüm lazım
  • Bu sorun en başindan beri vardi halen cözülmemiş sanirim.!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Bu sorun en başindan beri vardi halen cözülmemiş sanirim.!!

internette 3503 hata kodu ile hiç hata gözükmüyor yaygın bir hata olduğunu pek sanmıyorum
  • apple serverlarında sıkıntı olduğu söyleniyor. Birkac güne düzelir deniliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn_ -- 25 Eylül 2017; 12:17:54 >
  • i pad açılmıyor bu hatadan sonra ne yapmak lazım arkadaşlar
  • arkadaş işi gücü bıraktık downgrade yapacaz diye hata veriyor
  • apple serverlarından kaynaklanıyor.
  • 11 giriş var çıkış yok anlaşılan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn_

apple serverlarında sıkıntı olduğu söyleniyor. Birkac güne düzelir deniliyor .

bir kaç günmü imzalar kapanmadan geçseydik keşke bi kaç gün ne demek reddit baktım 9 saat önce açılmış konu şimdiye kadar çözülmesi gerekiyordu
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Belki de bilerek yapıyorlar
  • i tunes te yazılım çıkartılıyor diyo sonra i pad bulunamadı deyip duruyor ipad restore menüsünde takıldı kaldı ne yapsak ki
  • benimde aynı oldu birden gitti itunes deniyorum 3503 hata kodu veriyor çözen varmı acaba
  • Mac pc si olan varsa onunla deneyebilecek varsa denesin onda aynı hata olmuyor sanırım
  • Bende yaklaşık 45 dk dan beri apple ile telefonla görüşüyorum aynı sorun için, bir çözüme kavuşturabilirsek yazarım.
  • Aynı durumdayım. Beklemedeyiz
  • Sadece ios 11'de değil. Cihazım(ipad mini) 8.4.1'de onda da bu hatayı alıyorum. Cihaz elmada kaldı.
  • Sabahtan beri neolduğunu anlamaya çalışıyorum denemediğim şey kalmadı. Meğer sıkıntı swrverdaymış.

Apple
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.