Bildirim
Iphone Gmail Exchange bağlantı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende zamanında çok uğraştım hocam ama maalesef gmail exchange desteğini kesmiş, bu yüzden bağlanmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: prooge
bende zamanında çok uğraştım hocam ama maalesef gmail exchange desteğini kesmiş, bu yüzden bağlanmıyor.
3GS de exchange kullanabılıyorum fakat 4s de kullanamıyorum destek olmasa hiçbirinde çalışmaz. iki telefonunda ios sürümü 6.1.3 -
quote:
Orijinalden alıntı: ceryan06
quote:
bende zamanında çok uğraştım hocam ama maalesef gmail exchange desteğini kesmiş, bu yüzden bağlanmıyor.
3GS de exchange kullanabılıyorum fakat 4s de kullanamıyorum destek olmasa hiçbirinde çalışmaz. iki telefonunda ios sürümü 6.1.3
telefondan telefona fark ediyuor yani ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ceryan06
quote:
3GS de exchange kullanabılıyorum fakat 4s de kullanamıyorum destek olmasa hiçbirinde çalışmaz. iki telefonunda ios sürümü 6.1.3
telefondan telefona fark ediyuor yani ?
Aynen 3GS iOS 6.1.3 te sorunsuz çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X