Bildirim
iphone gps
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet mi hayir mi -
eski surum iphone larda yani iphone 3G lerde GPS yok. sadece yeni cikan Iphone 3GS lerde GPS var. Cihaz amerikada cikti (hatta dayanamayip bikac gun once bir tane aldim burda ) fakat bildigim kadariyla Turkiye'de henuz piyasaya cikmadi bu yeni Iphone. Eger acelen yoksa bence iphone 3GS i bekle cok guzel yapmislar acayip hizli sarji ne kadar gidiyor tam bisey soyleyemem telefonu alali 3 gun fln oldu cunku ama genel olarak 3-4 gun gittigini soyluyorlar.
Yalniz sunu soylemek lazim GPS'i nokia ninki kadar iyi olmasa da guzel yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
eski surum iphone larda yani iphone 3G lerde GPS yok. sadece yeni cikan Iphone 3GS lerde GPS var. Cihaz amerikada cikti (hatta dayanamayip bikac gun once bir tane aldim burda ) fakat bildigim kadariyla Turkiye'de henuz piyasaya cikmadi bu yeni Iphone. Eger acelen yoksa bence iphone 3GS i bekle cok guzel yapmislar acayip hizli sarji ne kadar gidiyor tam bisey soyleyemem telefonu alali 3 gun fln oldu cunku ama genel olarak 3-4 gun gittigini soyluyorlar.
Yalniz sunu soylemek lazim GPS'i nokia ninki kadar iyi olmasa da guzel yani.
Arkadaşım niye insanlara yanlış bilgi veriyorsun?
3G'lerde GPS olmadığını neye dayanarak söylüyorsun,bir anlat bakalım...
-
arkadaşım ıphone 2g yani ilk nesil olan seride gps modülü yoktur google maps vardır desteği vardır...2. seri olan 3g ve 3gs de ise gps modülü vardır bağımsız çalışmaktadır tıpkı n95 deki gibi, son çıkan ıgo ilede tam performans alınabilmektedir diğerleri biraz yetersizdi..yani yukarıda bir arkadaş yanlış bilgi vermiş 3g de gps modülü vardır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: okay020
arkadaslar affiniza siginarak birsey sormak istiyom bugun yarin bende bi iphon alicam cok bi bilgim yok ama bana kesin olarak biri söyleyebilirmi iphone da GPS var mi icinde yani Nokia N95 de ki gibi varsa hangi model de var tessürler simdiden
Bende önceden N95-8gb kullanıyordum bi tanıdıktan hediye Iphone 3g geldi hakikaten mükemmel alet. Bağımsız Gps var gönül rahatlığıyla alabilirsin. GPS'i N95'ten çok daha iyi takılma falan olmuyor bağlanmasıda daha kısa sürüyor -
İphone 3 g s kullanıyorum GPS var yanlız tam bağımsız değil google map kullanıyor yani internet gerekiyor :D -
quote:
Orijinalden alıntı: TarıkYıldız
İphone 3 g s kullanıyorum GPS var yanlız tam bağımsız değil google map kullanıyor yani internet gerekiyor :D
iGo My Way, Sygic, İda, Navigon, Yakında çıkacak olan Tomtom ve Garmin.
Bunlardan birini kurarsan internete ihtiyacın kalmaz.
Ancak yine de internet uyduları bulmakta çok işe yarıyor. Ayrıca bu tüm GPS li cihazlar için geçerli -
quote:
Orijinalden alıntı: TarıkYıldız
İphone 3 g s kullanıyorum GPS var yanlız tam bağımsız değil google map kullanıyor yani internet gerekiyor :D
tam bağımsız modül var igoyu kur paşa paşa kullan... -
1.arkadaslar bazi arkadaslar diyor gps var ama baz istasyonuna gerk duyuyor dogrumu ???
2.eger dogruysa bunun icn ekstra para yaziyomu bas istasyonuna baglanmak icin yani internete giriyor zannedersem ihtiyac duyuyorsa eger yoksa sadece signal alip yer belirleme yapiyor.???
3.yine eger ihtiyac duyuyorsa bas istasyonuna otabanda veya daglik alanda nasil bulcak bas istasyonunu bunu anlamadim .??? -
ilk seri iphone almadigin surece hic problem olmaz 3G ve 3Gs de gps cipi var icin yukleyeceyiniz igi benzeri bir programla otobanda dagda hic farketmez interete ihtiyac duymadan ucretsiz sekilde yol tarifini ogrenebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123
Yalniz sunu soylemek lazim GPS'i nokia ninki kadar iyi olmasa da guzel yani.
Sende 3Gs in olduğundan bile ben süpheliyim.
Birkere 3 gündür cihaz bende diyorsun ama bataryası hakkında bilgim yok diyorsun 3 günde bataryası hakkında çokda güzel bilgi sahibi olunur (ki) forumda 3gs lerin bataryasının ne kadar gittiği ve gideceği yazılıp çizildi.
Ayrıca hangi akla hizmet olarak 36 de gps olmadığını savunuyorsun buda çok ilginç bir tez.
Bence sen iphone hakkında yeterince bilgiye sahip ol biraz piş bu konuda sonra burada sorulan sorulara yanıt verirsin çünkü şu anda iphone hakkında bilgin hiç yok o yüzdende üyelere yalan yanlış bilgiler veriyorsun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X