Bildirim
iPhone güncelleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Her güncellemeden önce iCloud yedeklemeni açıp elle yedekleme yapmalısın. Böylece güncellemeden sonra verilerin geri gelir. -
Yapmak zorunda değilsin. Hata yada sorun yaşarsan yap düzelir. -
Hayır sıfırlamaya gerek yok.Gelen yeni sürümü kur ve kullanmaya devam et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 12 Eylül 2018; 4:31:27 > -
Pc üzerinden itunes ten güncellersen hiçbir sorun olmaz. -
android gibi güncellemeden sonra yavaşlık problemi, bazı modeller android 8 güncelleme alması bazıları desteklemediğinden alamaması gibi yok iphonede.
6 7 yıllık android kullanıcıydım. haziran 2018 de 3700 ₺ den iphone 7 plus aldım(keşke iphone 8Plus alsaydım). şimdiki fiyat 5000₺ :D
iphone o kadar stabil o kadar hızlı ki. beni aşırı derecede memnun ettiğini söyleyebilirim
bana sorarsanız android mi KESİNLİKLE. andriod bu fiyatlarını hiç hak etmiyor. çok kötü bir teknolojidir.
neden mi ?
Samsung s5 android 5.1 den sonra güncelleme gelmiyor niye ? 2015 model bir telefon ya.
iphone 5s yazılımı ile iphone 7+ yazılımı aynı. ikiside ios 11.4
bir düşün burayı ?
android iphonenin tırnağı olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 12 Eylül 2018; 11:8:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X