Bildirim
İphone Hangi Servis
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yorumu Olan yok mu arkadaşlar ? -
Brighstar çıkışlı cihazlara Teleservice bakıyor ama bu aralar çok şikayetci olan vardı bir süre bekletebilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teleserviceden cihaz değişimi alanları okumuştum burdan. Bence sen sikayetvar.com a bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yıl kadar önce olumlu yorumlar alan bir firmaydı 2 kere cihazımı değiştirdiler fakat bu aralar çok olumsuz yorum aldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya6706 -- 28 Ocak 2014; 0:00:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: karus99
Yorumu Olan yok mu arkadaşlar ?
öyle seçmece servis nerde? :))
teleservis'e ben garantisinin bitmesine bir hafta kala eşimin ip4 telefonunu verdim, yenisini verdiler, hiçbir sorun yaşamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
Orijinalden alıntı: karus99
Yorumu Olan yok mu arkadaşlar ?
öyle seçmece servis nerde? :))
teleservis'e ben garantisinin bitmesine bir hafta kala eşimin ip4 telefonunu verdim, yenisini verdiler, hiçbir sorun yaşamadım.
Tabi seçmeçe nerde de brightstarında servis açtıgınnı duydumhttp://www.applegaranti.com burdan yönlendiriyorlarmış birde teleservice de bakıyor hangisi daha iyi olur diye sorayım bir dedim :)
-
Bakalım brighstarın kendi Servisi'ne vercem memnun kalcaz mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karus99 -- 28 Ocak 2014; 9:53:14 >
Arkadaşlar birghstarın kendi servisine gönderdim ama applegaranti.com adlı siteden herhangi bir bilgi çıkmıyor siz teleservice veya brighstara gönderdiginzde internete kaç günde düşüyordu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X