Bildirim
İphone home tuşunda sıkıntı var
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bastığında algılamama gibi bir sorun varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: -)KraL(-
bastığında algılamama gibi bir sorun varmı?
hayır yok tuş algılıyor ama çat çut ses geliyor basmadan -
Parmagin yapis yapis olmustur onun sesidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanyadan gelen iphonelarin sanssizligi mi ne bendede vardı home tusuna basili tut voice over aclicak sen voice over acildiktan sinra elini cekme home tusundan bi sure sonra voice over kapaniyo ben bu sekilde cozdum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10mehmet -- 10 Mart 2013; 23:41:30 >
Bide forumda sole bi sey paylasmislar bi denehttp://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE&feature=player_embedded
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10mehmet -- 10 Mart 2013; 23:34:27 >
Altında ekmek kırıntısı kalmış gibi basınca çıt kırt ses geliyor değil mi? Öyleyse bir süre sonra hassasiyetini kaybetmeye başlar. Şimdiden assistive touch kullanmaya başlasan iyi edersin.
Valla hocam bugun bir konuda arkadasin birisi bir yontem paylasmisti bende 3gs de vardi home tusu sorunluydu onda denedim ve gercekten sorun bitti yani yontem parmakla hani kulaga boyle vurarak saka yaparsin ya iste o sekilde cat cat home tusuna sagdan ve soldan vur hafif hafif icindeki kir pislik cikiyor ben i5 te bile denedim baya kir cikti sende dene istersen belki cikar
içinde bişey kırılmış olabilir ya da bişey girmiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: agrasivve
Valla hocam bugun bir konuda arkadasin birisi bir yontem paylasmisti bende 3gs de vardi home tusu sorunluydu onda denedim ve gercekten sorun bitti yani yontem parmakla hani kulaga boyle vurarak saka yaparsin ya iste o sekilde cat cat home tusuna sagdan ve soldan vur hafif hafif icindeki kir pislik cikiyor ben i5 te bile denedim baya kir cikti sende dene istersen belki cikar
http://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE&feature=player_embedded
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone eldiven modu
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone hoparlör temizleme
- airpods cızırtı
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X