Şimdi Ara

iPhone için ek hafıza, sandisk 64gb ixpand base, 125 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SanDisk Sdib20N-064G-Gn9Un, Ixpand Base 64Gb: Amazon.com.tr: Gizala
    https://www.amazon.com.tr/SanDisk-SDIB20N-064G-GN9UN-%C4%B0xpand-Base-64GB/dp/B073JZVR5S

amazon tr, 125 tl.

• Çoğu yerde o fiyatlarda neredeyse.
  • mhmtkyrk kullanıcısına yanıt
    Diğer yerler ne idüğü belirsiz merdiven altı satıcılar, bunun satıcısı amazon.
  • Sipariş verdim umarım üzmez. Birde sd kart desteği var diyorlar . Gelsin göreceğiz . Varsa çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat fırlamış.
  • Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt
    Ben aldım geldi.

Hafızası (64gb) SD kart olarak sağlanıyor. SD kartı değiştirerek kapasite artırılabilir, sabit belleği yok. SD kart ek bir yazılım gerekmeden bilgisayardan okunuyor sorunsuz.

SD kartın üzerinde 80 mb/s yazıyor ancak dosyalar telefondan biraz geç aktarılıyor. Önce iCloud'dan download ettiği için mi yoksa neden bu kadar yavaş bilemedim. 10 gb dosya bütün gün sürdü neredeyse.

Ama SD kartı çıkarıp bilgisayara aktarırken hız iyi, ortalama 25 mb/s.

Bu cihazın avantajı telefonu aynı zamanda şarj etmesi. Diğer ufak usb gibi sabit bellekli olanlardan alınmaz. Çünkü onlar dosya aktarırken şarjı bitirir ve şarj etmez, bu aynı zamanda şarj da ediyor.
  • 128 lik 64lükten ucuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu cihaza uygulama yükleyip telefona bağlayınca kullanabiliyor muyuz. Mesela benim tel 16 gb ama dolu diyelim kendi hafızası.bunu takınca pubg yükleyip oynayabilir miyim?

• Fırsat bitmiş

• trkrkskn kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz telefon rehberiniz fotoğraflarınızı felan yedekliyor. Appstore uygulaması ile de görüntüleme şansınız var. o dediğinize benzer bir cihaz var ama fiyatı hakkında bir fikrim malasef yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.