Şimdi Ara

İphone ile birlikte yüzdüm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dalgınlığım nedeniyle Iphone cebimde denize girdim, arkadaşımın az kalsın denize telefon ile giriyordum demesi üzerine farkettim, açıldığımız için kıyıya ulaşmam biraz uzun sürdü, telefon 7-8 dk. suyun içinde kalmıştır. Sonrasında havlu ile sildik, ekranın içine dahil su girdi (şu anda su görünmüyor). Güneşte kuruttuk yalnız iş işten geçti telefon kapandı ve ben daha açmadım kısa devreye sebebiyet verebilir diye. Telefonun garantisi yok, Türkiye çıkışlı, yalnız bulunduğumuz Antalya'da uygun bir teknik servis bilmiyorum. Tahminen telefonun akibeti nedir ve ne miktarda bir ücrete maal olabilir.

Not: Modeli 3g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poustigo -- 27 Temmuz 2010; 18:14:00 >

• princin icine koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: vGündüzalp

princin icine koy
    eve gelene kadar uzun süre geçti, 8 saat sonra koysam bir işe yaramaz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poustigo

eve gelene kadar uzun süre geçti, 8 saat sonra koysam bir işe yaramaz ki ?

Alıntıları Göster
    Antalya' nın tuzlu denizi, cihaz çalışmaya devam etse bile korozyona neden olacağından bir müddet sonra yeniden bozulur.
  • Keske deniz suyundan sonra temiz su ile yikayip havlu ile silseydiniz ardindan 1 hafta kadar kapali kutuda prince koysaydiniz kurtarma sansiniz olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

Keske deniz suyundan sonra temiz su ile yikayip havlu ile silseydiniz ardindan 1 hafta kadar kapali kutuda prince koysaydiniz kurtarma sansiniz olabilirdi.
    maalesef daha önce başıma gelmediğinden ne yapacağımı bilmiyordum.

Peki tamir ettirebileceğimiz bir servis yok mu, KVK ve genpa garanti olmadanda ücret karşılığı tamir edebilir mi?
  • Etseler bile bir iphone ücreti talep edebilirler. Bende özel bi servise yaptirmalisiniz bilmiyorum antalyada var mi. Gecmis olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

Etseler bile bir iphone ücreti talep edebilirler. Bende özel bi servise yaptirmalisiniz bilmiyorum antalyada var mi. Gecmis olsun..
    Bence çabucak iyi bir elektronik tamircisi bul. Cihazı açtırıp pil ile bağlantısını kestir.
    İyice temizlenip kurutulup tekrar toplat.
    Tekrar takarken ekranda toz kalmamasına dikkat edin.
    İyi bir tamirci bu işi rahat halleder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

Bence çabucak iyi bir elektronik tamircisi bul. Cihazı açtırıp pil ile bağlantısını kestir.
    İyice temizlenip kurutulup tekrar toplat.
    Tekrar takarken ekranda toz kalmamasına dikkat edin.
    İyi bir tamirci bu işi rahat halleder.

Alıntıları Göster
    acaip bi fiyat çıkmıştı bi arkıma onu da denize attılardı
    değmez
    yenisini al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tritone

acaip bi fiyat çıkmıştı bi arkıma onu da denize attılardı
    değmez
    yenisini al daha iyi

Alıntıları Göster
    2 tane telefonumu suya dustu garanti ucretlı teknık servıs hepsıyle ugrastım ya yapılmaz dedıler yada cıhazın ederı kadar fıyat werdıler.sonuc olarak 2 telefonda yapılmadı kaldı oyle.tuzlu suda boardları dırek hasar goruyor we dırek boardı degıstırıolar buda baya tuzlu oluyor ornegın N79 ıcın bana werdıklerı fıyat 500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

2 tane telefonumu suya dustu garanti ucretlı teknık servıs hepsıyle ugrastım ya yapılmaz dedıler yada cıhazın ederı kadar fıyat werdıler.sonuc olarak 2 telefonda yapılmadı kaldı oyle.tuzlu suda boardları dırek hasar goruyor we dırek boardı degıstırıolar buda baya tuzlu oluyor ornegın N79 ıcın bana werdıklerı fıyat 500 tl

Alıntıları Göster
    tatlı suda telefonun kurtulma umudu oluyor ancak tuzlu suda malesef yok.
    geçmiş olsun kardeş.

• gecmis olsun dstum diger arkadaslarin da dedigi gibi elektronik alet tatli suya dustugu zaman bi kurtulma sansi oluyor fakat tuzlu suda neredeyse hic sansi yok.. cihazi bi sekilde calistirabilsen bile tam olarak duzelebilecegini zannetmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

gecmis olsun dstum diger arkadaslarin da dedigi gibi elektronik alet tatli suya dustugu zaman bi kurtulma sansi oluyor fakat tuzlu suda neredeyse hic sansi yok.. cihazi bi sekilde calistirabilsen bile tam olarak duzelebilecegini zannetmiyorum..

Bu tür yerler için bundan bulunduruyorum ben 2 tane var.
    Ama tabii dalgınsan çare olmayabilir yinede.
  • quote:

dstum nerden bulabiliriz boyle biseyi? sen nerden aldin?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.aquapac.net/ukstore/waterproof-iphone-case-br-104-1792-0.html
    İngiltereden geliyor makul sürede ve makul kargo parasına.
    Hongkong sitelerinde ucuzları var ama güvenemedim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 28 Temmuz 2010; 2:11:49 >

• quote:

http://www.aquapac.net/ukstore/waterproof-iphone-case-br-104-1792-0.html
    İngiltereden geliyor makul sürede ve makul kargo parasına.
    Hongkong sitelerinde ucuzları var ama güvenemedim açıkçası.

Alıntıları Göster
    çok üzüldüm, geçmiş olsun. üzülerek söylüyorum bencede en az telefon parası çıkarırlar hesap olarak. yenisini al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Keske deniz suyundan sonra temiz su ile yikayip havlu ile silseydiniz ardindan 1 hafta kadar kapali kutuda prince koysaydiniz kurtarma sansiniz olabilirdi.

Evet bir ara bende öyle okudum, tuzlu suya düşen telefonu normal su içine sokuyorsun iyice(zaten ıslak, olan olmuş), tuzu uzaklaştırıyorsun, sanırım tuz hem aşındırıyor hem de devrelerde kısa devre vb yapıyor. Sonra güzelce arkadaşların dediği gibi kurutuyorsun.
    Geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    @bedlam
    bilgilendirme icin sagol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 28 Temmuz 2010; 10:17:38 >

• quote:

@bedlam
    bilgilendirme icin sagol..

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun dostum. Denize düşen veya giren bir telefon eğer kapandıysa (çalışıyorsa değil) temiz su ile iyice yıkamak gerekli. içine nüfuz edene kadar. sonra kurutmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Geçmiş olsun dostum. Denize düşen veya giren bir telefon eğer kapandıysa (çalışıyorsa değil) temiz su ile iyice yıkamak gerekli. içine nüfuz edene kadar. sonra kurutmak lazım.

Alıntıları Göster
    O telefondan hayır gelmez. Hem tuzlu suya düşmüş hemde güneşe koyup kurutmuşsun kurutmasan daha iyi olurdu benim iPhone da suya düştü ama temiz suydu ekranın içine kadar su girdi hemen pirinç kavanuzuna koydum sabah açtığımda sorun yoktu sadece ekranın değişmesi gerekiyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.