Şimdi Ara

Iphone ile uzaktan pc açılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teamviewer ile uzaktan pc yi kontrol edebiliyor ve kapatabiliyoruz ama kapalı olan pc yi iphone üzerinden açabilmek mümkünmü?

• Bunu bende hep merak ettim ama zor heralde farklı bir aparat takılması gerekebilir masaüstüne
  • yazılımsal bişey ile fiziksel bi iş halledilemez gibime geliyor pc tamamen kapanınca olaaz ama bekleme modunda felan belki yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak3655 -- 28 Ocak 2012; 23:35:23 >
  • Evet mümkün cihazdan wake on lan yapan sitelere gireceksin ip ve mac'i girip açacaksın yapamazsan logmein yükle o direk yapar 2sini birden.
  • vardi oyle bir uygulama modeme baglanim bilgisayari acmak oluyordu forumda konusuda acilmisdi hatta ama ismini unutdum
  • aslında fızıksl bişey değil tam anlamıyla mesella pc lerde wake on lan dıye bır seçenek vardı bıos ta ağdan bı tepkı aldığında açılabılıyor galıba ama detaylı bılgım yok
  • Bilgisayar internete kablo ile bagliysa yaparsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

Evet mümkün cihazdan wake on lan yapan sitelere gireceksin ip ve mac'i girip açacaksın yapamazsan logmein yükle o direk yapar 2sini birden.

Logmein ile nasil yapabiliyoruz bende yuklu, bilgisayar tamamen kapaliysa nasil yapabiliyoruz anlatirmisin
  • Gerekli ayarlar yapılıp, PC internete bağlandığı vakit açılabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

Evet mümkün cihazdan wake on lan yapan sitelere gireceksin ip ve mac'i girip açacaksın yapamazsan logmein yükle o direk yapar 2sini birden.

Logmein ile nasil yapabiliyoruz bende yuklu, bilgisayar tamamen kapaliysa nasil yapabiliyoruz anlatirmisin

Anakartın desteklemiyorsa olmaz o
  • Takip detaylı açıklama alırsak benimde ilgilendiğim bir konu
  • Yerel ağ üzerindeyken açabiliyorum ama internet üzerinden şu ana kadar başaramadım. Faks modem kartını saymazsak tabi. Çağrı geldiğinde açıl dersem telefon çağrısı geldiğinde açılıyor bilgisayar. Ama internet üzerinden gönderilen magic paketlerle olmadı bir türlü. : (
  • Arkadaşların belirttiği gibi, eğer Wake on LAN özelliği olan bir anakartınız varsa açabilirsiniz.

Ben ücretsizken yüklediğim Net Status programını kullanıyorum. iMac ve Gigabyte (modelini hatırlayamıyorum şu anda) anakartlı AMD bilgisayarı ağda olmak koşuluyla, açabiliyorum.
  • bu iphone neymiş ya
  • Net status programını ındırdım bikaç kere başarılı oldum ve pc yi evdeyken açabıldım prog yardımıyla.. yalnız bu konularda pek bilgim olmadıgı için sanırım devamını getıremedım :) şuan yine açamıyorum :) bu sistemi bilen veya bu programı kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabılır mı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.