Şimdi Ara

IPHONE JB YÜKLEME ARTI VE EKSİLERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE HERKESE S.A DİYORUM BUGÜN BİR TURKCELL BAYİSİNDE IPHONE 4 16GB ALDIM İZMİRDEN.CASH PARA 2270 LİRA VERDİM.ŞİMDİ ASIL SORUM ŞU TELİ SATAN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ GENPADAN 2YIL GARANTİLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ YALNIZ JB YÜKLERSEN GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA KALABİLİR DEDİ.BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI.BİDE BU PROGRAMI YÜKLERSEK ARTILARI VE EKSİLERİ NELERDİR YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA TŞKLER

• 4.3.1 ip4 redsnow ıle jb yaptım 2 gundur sarjım 1 gunde bıtıyor. ne 3g kullaıyorum ne oyun oynuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39
    4.3.1 ip4 redsnow ıle jb yaptım 2 gundur sarjım 1 gunde bıtıyor. ne 3g kullaıyorum ne oyun oynuyorum .

Aynı sorun bende de. Vardı su aşağıdaki çözüm ise yaradı

http://www.ntvmsnbc.com/id/25195032/
  • o değil de sizi çok güzel kazıklamışlar. iyi güldüm. benden aşağı yukarı 700 tl daha fazla vermişsiniz. güzel telefon o başka, ama bu fiyatı da hak etmediği kesin.

şaka bir yana 700 tl kazık iyi gerçekten.
  • JB hep artılıdır eksisi yok yap görürüsün...JB garanti dışı yapmaz,sadece yapman gereken garantiye vermeden Restore yapman ilk aldığın gibi olur......Ve @Gamlı Baykuş'un dediği gibi iyi kazık yemişsin neyse giden gitti es geç iphone 4 ünü güle güle kullan...
  • kazık yediğimi zaten biliyorum telin piyasası 1500-1700 arası ama izmirde bu cihazı bulmak çok zor bugün 10dan fazla bayiie gittim hiç birinde yok 2700e kadar fiyat biçtiler mecbu kaldım aldım ama gerçekten sağlam temiz bulmak imkansız izmirde çok zor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: asossss29

kazık yediğimi zaten biliyorum telin piyasası 1500-1700 arası ama izmirde bu cihazı bulmak çok zor bugün 10dan fazla bayiie gittim hiç birinde yok 2700e kadar fiyat biçtiler mecbu kaldım aldım ama gerçekten sağlam temiz bulmak imkansız izmirde çok zor yani

iphone 4 sahibi olmak yaşamsal ihtiyacınız mı ? böyle yapa yapa ürünün fiyatını gereksiz yere yükseltiyorsunuz. evet stok sıkıntısı var, evet bulunamıyor. ama piyasadaki tek telefon iphone 4 müdür ? 1000 tl aşağıya aynı şeyleri yapabilen başka bir cihaz da bulabilirdiniz. hele hazirana bu kadar kalmışken ...

gene de güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genelde para tutamayan biriyim boş yere harcıyacaktım en azından bunu yarın bugğn satsam bile yine para eder.neyse arkadaşlar jp nasıl yüklerim yardım edecek arkadaş varsa çok memnun olurum msn adresi filan versem yada burdan anlatsanız?
  • çok büyük apple hayranı olsanız anlayacağım bazıları için bu gerçekten bir hobidir. mesela ben bilgisayar kullanmayı macintosh iilsi ile öğrendim. o zamandan beri mac os a ve doğal olarak macbook pro ya hayranım. harcamaya ayıracak param olsa hiç acımam anında onu alırım. ama siz daha 2 gün öncesine kadar almayı bile düşünmüyormuşsunuz bu telefonu. madem bu telefonu almak kazığı sineye çekmek kadar önemli bu tür detayları bilmeniz lazımdı. sonuçta sorduğunuz şeyler iphone forumunda tam anlamı ile fışkırıyor.
  • fışkırıyorda ne olduunu neyin nedemek olduğunu bile bilmiyom şöyle tek tek anlatacak biri olsa anlarım daha yeni teli aldım:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

o değil de sizi çok güzel kazıklamışlar. iyi güldüm. benden aşağı yukarı 700 tl daha fazla vermişsiniz. güzel telefon o başka, ama bu fiyatı da hak etmediği kesin.

Herhalde arkadaş zamanında baya kazık yemiş ki başkasına bu kadar gülme isteği var içinde bırakın gülsün doya doya.

Sorunuza gelince jb garanti dışı yapmaz biraz pil ömrünü kısaltır ancak jb sayesinde App Store'da yer almayan veya kırılmış uygulamaları yükleyebilirsiniz ve ayrıca telefonun işletim sisteminin kısıtlamalarını kaldırabilirsiniz.Güle güle kullanın telefonunuzu kazık yemişsin gibi boş lafları önemsemeyin siz kazanıyorsunuz siz harcarsınız kimseye batmamalı sizin verdiğiniz para.Tabi önceden yaraları yoksa..

• desteğin için saol kardeşim eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: straighthate

quote:

o değil de sizi çok güzel kazıklamışlar. iyi güldüm. benden aşağı yukarı 700 tl daha fazla vermişsiniz. güzel telefon o başka, ama bu fiyatı da hak etmediği kesin.

Herhalde arkadaş zamanında baya kazık yemiş ki başkasına bu kadar gülme isteği var içinde bırakın gülsün doya doya.

Sorunuza gelince jb garanti dışı yapmaz biraz pil ömrünü kısaltır ancak jb sayesinde App Store'da yer almayan veya kırılmış uygulamaları yükleyebilirsiniz ve ayrıca telefonun işletim sisteminin kısıtlamalarını kaldırabilirsiniz.Güle güle kullanın telefonunuzu kazık yemişsin gibi boş lafları önemsemeyin siz kazanıyorsunuz siz harcarsınız kimseye batmamalı sizin verdiğiniz para.Tabi önceden yaraları yoksa..

1599 da Turkcellden aldım. herhalde başkalarının böyle fiyattan alabilmiş olması içinize oturmuş.

• quote:

quote:

quote:

1599 da Turkcellden aldım. herhalde başkalarının böyle fiyattan alabilmiş olması içinize oturmuş.

Sizin aldığınız fiyat bizi neden ilgilendirsin pek anlayamadım? Ne sorulan soruyla bir alakası var ne de bir işe yarar.Arkadaş bir şey sormuş bilgi almak istemiş.Emin olun kimsenin sizin gibi başkalarının hevesini kırma gibi bir amacı yok insanlar yardım etmeye çalışıyor burada birbirine ,gülmeye değil.1599 a aldığınız zaman gelip adamın biri iyi güldüm ben 1000 e almıştım dese acaba ne hissederdiniz ? Sadece fiyat sorgulayan konular var oralara girip büyük harflerle yazabilirsiniz ben şu kadara aldım siz kazık yediniz diye.Gelip insanların hevesini kırmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin aldığınız fiyat bizi neden ilgilendirsin pek anlayamadım? Ne sorulan soruyla bir alakası var ne de bir işe yarar.Arkadaş bir şey sormuş bilgi almak istemiş.Emin olun kimsenin sizin gibi başkalarının hevesini kırma gibi bir amacı yok insanlar yardım etmeye çalışıyor burada birbirine ,gülmeye değil.1599 a aldığınız zaman gelip adamın biri iyi güldüm ben 1000 e almıştım dese acaba ne hissederdiniz ? Sadece fiyat sorgulayan konular var oralara girip büyük harflerle yazabilirsiniz ben şu kadara aldım siz kazık yediniz diye.Gelip insanların hevesini kırmayın.

avrupa fiyatının 750-800 euro olduğunun bilincinde olarak satın aldım bu cihazı. yani alırken cihazın piyasasının ne olduğunun ne olduğunu biliyordum. belli ki konuyu açan arkadaş da biliyormuş. bir ürünü 700 tl pahalıya almak size normal mi geliyor ? ek olarak o ürün hakkında hiç bir bilginiz olmadan almak size normal mi geliyor?

söz konusu ürünün benzerlerini daha önceden kullansa ya da bilgi sahibi birisi olup bu cihazı alırken kazık yiyeceğim, ama bu cihaz benim işimi görecek tek cihaz, diğer cihazları alınca içime sinmeyecek dese eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 7 Nisan 2011; 23:17:44 >

• altı üstü bir telefon bunun hakkında bilgiye ne gerek var zaten kullanarak öğrenicem tadıda orada ya.süper bildiğin bişey olsaydı o kadar parayı ne sen ne ben verirdik öyle değilmi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

avrupa fiyatının 750-800 euro olduğunun bilincinde olarak satın aldım bu cihazı. yani alırken cihazın piyasasının ne olduğunun ne olduğunu biliyordum. belli ki konuyu açan arkadaş da biliyormuş. bir ürünü 700 tl pahalıya almak size normal mi geliyor ? ek olarak o ürün hakkında hiç bir bilginiz olmadan almak size normal mi geliyor?

Hayır tabi ki normal gelmiyor.Arkadaş biraz pahalıya almış benim de itirazım yok buna.Ama bizim cebimizden almadı ki o parayı kendi kazanmış biriktirmiş almış.Benim anlamadığım gülmeniz.Birinin size göre "kazık" yemiş olması neden hoşuna gider ki bir insanın.Farz edin ki arkadaşın yerinde siz varsınız. Birisi gelip daha ilk günden "kazık yemişsin muhaha " tarzı bir şey dese hevesiniz kırılmaz mı ? Ben yerinizde olsam tavsiye verir hayırlı olsun der soruyu da biliyorsam cevaplardım.Yine de size kalmış tabi yazdıklarınız size iyi forumlar.Telefonu alan arkadaşa da hayırlı olsun verdiği paranın tadını çıkara çıkara iyi günlerde kullansın telefonunu.

• arkadaşlar avrupa fiyatı asya fiyatı önemli değil.TÜRKİYE fiyatı önemli.satın alınan her üründe bu böyle.
    siz örneğin toyota avensisin türkiye fiyatını ve ingiltere fiyatını bir karşılaştırın.orda adamlar ucuza alıyor bize niye kazık fiyat çekiliyor desekte sonuçta Türkiyede yaşıyoruz.
    yurtdışı fiyatlarını baz almak bir ölçü değil.2200 çok olabilir ama arkadaş almış ve bilerek almış.demekki istiyordu cihazı ve aldı.bunun polemiğni yapmaya gerek yok.

jb olayına gelince garanti kapsamından çıkar cihaz.ama oluşan bir sorunda servise vermeden önce restore yapınca telefon ilk alındığı zamanki işleyişe döneceği için jb yapıldığı anlaşılmaz.o yüzden sorun yok yapabilirsiniz.
    jb yalnızca uygulama indirmek için değil telefonu kişiselleştirmek ve pratikleştirmek için uygulanabilirki bence bu daha önemli.

forumu biraz araştırırsanız sorularınıza cevap bulursunuz.
    bakmanız gereken konular şunlar:

http://forum.donanimhaber.com/m_47414651/mpage_1/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_48000758/mpage_1/key_/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/tm.htm

gözümden kaçan konu varsa ekleyin arkadaşlar.teşekkürler.

• cep telefonundan bahsediyoruz arabadan değil. araba fiyatlarının bu derecede olmasının nedeni vergiler.

elektronik olarak da elektronik ürün fiyatları aşağı yukarı avrupa fiyatları ile aynı. otomobilde durum farklı olabilir ama elektronik ürünlerde durum budur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.