< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YASHUKAWA -- 1 Ekim 2020; 12:13:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iPhone konusunda kararsızlık
-
-
Bence iPhone 12 bekleyin hem fiyatı uygun olursa onu alırsınız olurda fiyatı yüksek olursa iPhone 11 alırsınız 12 çıkacağı için fiyatı da daha düşük olur 400 TL yi hiç harcamayabilirsiniz beklemenizi tavsiye ediyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
12 çıkınca ucuzlayabilir -
Genelde hep artıyor fiyatlar :( kur yüksek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
al geç 450 tl ne ki.
-
Bizde kardeşime diğer iphone modellerinden fiyat olarak biraz daha uygun olduğu için 11 aldık. Telefon her şeyiyle çok güzel ama ekran kalitesi gerçekten çok kötü. Bunu oled veya amoled ekranlı cihaz kullananlar daha çok fark eder sanırım. Lcd olması bence bu fiyata çok kötü bir deneyim. Birde ekran çözünürlüğünün 720p olması ayrı bir handikap. Sen mesela oled ekranlı cihaz kullandığından 11 in ekranı biraz sönük, cansız ve kalitesiz gelmiştir illaki daha önce incelediysen eğer. X ve XS serilerine bakıyorum birde 11 in ekranına bakıyorum.. Çok fark var. Aynı şekilde 11 in üstü 11 Pro ve 11 pro max ile de. Onun haricinde her şeyiyle güzel cihaz. Kamerası güzel. Ama ekrana alışman lazım. 11 Pro veya 11 Pro Max tercih edilmeli bence. Veya uygun fiyatlı olursa düz 12 al. Uygun fiyatlı olacağına da pek ihtimal vermiyorum. Bence X gayet yeterli şuan. İleride düşünürsen anca değiştirirsin. 11 i tavsiye etmiyorum açıkçası. Ekrandan yana şikayetçi olmam dersen al.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X