Şimdi Ara

Oneplus 8t Kullanıcıları ve güncelleme deneyimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle oneplus 8t 8/128 modeline geçtim .. Oneplus 8t Oxygen Os 11.0.5.6 KB05AA )

Bu güncellemeyi yapayım mı yapan varsa yorumu nedir ?

• Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Aslında böyle değilde birinin bir ana konu açması lazım sankim :)

• Teşekkürler hocam evet ya kimse konu açmıyor baktım baya yok bende buradan belki bir yararı olur dedim
  • Mi 9t pro kullanıyorum. Kamera olarak nasıl acaba 8t? Olmadı 8 pro modeline geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Cihazı yeni ald.hocsm.zaman içinde deneyimledikce yazarım :)
  • Cihazi nerden aldiniz hocam.Fiyat nedir benimde takibimdeki cihaz.12gb ram olanini dusunuyorum bende ileriye donuk olmasi acisindan.Hayirli olsun bu arada

• MadMen kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir firmadan hocam . İsim vermem doğru olmaz belki çünkü resmi cihaz değil ya oyuzddn ama Facebook da güvenilir satıcılar var oradan bulursunuz ki bilinen isimler var . Ben 5020 TL.ye ful içerik kutu aldım 12 olanı 5400 seviyesinde ben 8 lik aldim işiniz.goruyor . Hocam cihaz çok hızlı iPhone xs den geçtim cidden kamera ekran kalitesi farkı var ama tabi zamanla görücez performans olarak şuan güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt

Tskler hocam saolun.Mi 10t pro yada bu.İkisinden birine karar verip alicam kismetse.Hayirlisi bakalim

• MadMen kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem garantisiz alacaksanız Oneplus alın kayıt işleri daha kolay oluyor xiaomi de kayıt biraz zor olabiliyor

Hic anlamadigim islemler hocam kayıt global surum vs.İsim zor anlayacağınız :)

Sizce nasıl hocam :)
  • 5300 bandına çıkıp 8t almak mantıklı mı oyunla işi olmayan birisi için amaç sadece kamera iken, note10 düşünüyorum 3500 e . 5300 lere çıkıp mi 10 almak daha mantıklı mıdır kamera açısından

• Arkadaşlar burayı iptal ediyorum bir arkadaşımız sağolsun resmi başlık açmış oradan devam edelim herkes oraya gelsin ..

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147040024
  • Arkadaşlar merhaba. Oneplus 8t ürün de tarayıcı üzerinden zaman zaman bazi sitelere girdiğim de ekran da sararma oluyor tum sitelerde değil örneğin epey.com ve teknosa gibi sitelerde ekran sararıyor . Geri çıkınca ekran normale dönüyor acaba normal bir sey mi bu ayari var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hllfkr.

5300 bandına çıkıp 8t almak mantıklı mı oyunla işi olmayan birisi için amaç sadece kamera iken, note10 düşünüyorum 3500 e . 5300 lere çıkıp mi 10 almak daha mantıklı mıdır kamera açısından

Note 10'un işlemcisi kötü ama kamerası mükemmeldi. Ois'te barındırıyor güzel çekimler yaparsınız fakat cihaz 1-2 sene sonra sizi üzebilir fakat oneplus ta 65w şarj olayı / malzeme kalitesi / daha güçlü işlemci ile uzun yıllar sizi üzmeden kullanabilirsiniz tercih sizin

Chromedan kaynaklanıyor maalesef

• 8t için root yok mu beyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.