Şimdi Ara

iPhone kredi karti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar itunestan oyun indirmek için kredi karti tanıtıyorum ama 2 tane kart tanıttım ve ikisindede aynı sorun. Doğru hatırlıyorsam your paymend was declined gibi bisey biseydi. Bunun çözümü nedir

• Sanal kartsa limiti yoktur, normal kartsa internet alışverişine kapalıdır. Ayrıca bildiğim kadarıyla türk kredi kartları US app storeda geçmiyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlis biliyorsun geciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

yanlis biliyorsun geciyor.

Denemediğim için bilemiyeceğim ama şu konularda geçmediği yazılmış (American Express özelliği olanlar hariç)

http://forum.donanimhaber.com/m_39258933/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_24713443/tm.htm

ABD'nin app store'nından alışveriş yapan arkadaşlar daha kesin bilgiyi verirler.

• HSBC'den baskasiyla alisveris yapamadim ben US AppStore'dan.
  • Actiginiz itunes hesabi Turkiye hesabi ise sorun olmamasi lazim. Amerikan hesabi actiysaniz Turkiye kredi karti sorun cikartabilir. Bir de master visa kart secimi var. Ona da bir bakin derim.
  • Master VISA secimi doğru. İnternet alışverişide açık. Türkiye hesabı. Kartta normal sanal degil. Deli olucamm
  • kredi kartının son dönem borcu ödenmemişse de bu uyarıyı verir.. Hsbc kullanıyordum ama aynı uyarıyı aldım benden biliyorum
  • Kredi kartınız yurtdışı alışverişe muhtemelen kapalıdır. Müşteri hizmetlerinden açtırın, güle güle kullanın :)
  • Arkadaslar kredi karti tanitirken adres bilgileride gereklimi yoksa kredi kart No şifre ve skt yeterlimi ?? Kac gündür olmuyo deli oldum. Tam olarak nereleri doldursak yeterli
  • Yokmu bilen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.