Bildirim
iPhone kredi karti sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sanal kartsa limiti yoktur, normal kartsa internet alışverişine kapalıdır. Ayrıca bildiğim kadarıyla türk kredi kartları US app storeda geçmiyor,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlis biliyorsun geciyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
yanlis biliyorsun geciyor.
Denemediğim için bilemiyeceğim ama şu konularda geçmediği yazılmış (American Express özelliği olanlar hariç)
http://forum.donanimhaber.com/m_39258933/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_24713443/tm.htm
ABD'nin app store'nından alışveriş yapan arkadaşlar daha kesin bilgiyi verirler.
-
HSBC'den baskasiyla alisveris yapamadim ben US AppStore'dan. -
Actiginiz itunes hesabi Turkiye hesabi ise sorun olmamasi lazim. Amerikan hesabi actiysaniz Turkiye kredi karti sorun cikartabilir. Bir de master visa kart secimi var. Ona da bir bakin derim. -
Master VISA secimi doğru. İnternet alışverişide açık. Türkiye hesabı. Kartta normal sanal degil. Deli olucamm -
kredi kartının son dönem borcu ödenmemişse de bu uyarıyı verir.. Hsbc kullanıyordum ama aynı uyarıyı aldım benden biliyorum -
Kredi kartınız yurtdışı alışverişe muhtemelen kapalıdır. Müşteri hizmetlerinden açtırın, güle güle kullanın :) -
Arkadaslar kredi karti tanitirken adres bilgileride gereklimi yoksa kredi kart No şifre ve skt yeterlimi ?? Kac gündür olmuyo deli oldum. Tam olarak nereleri doldursak yeterli -
Yokmu bilen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp"ta profil resmi yok ama çevrimiçi
- suudi arabistan"dan telefon getirmek
- gürcistan apple mağazası
- imei numarasından yer tespiti programı
- telefonu kılıfsız kullanmak
- se 2025
- ipad fiyatları
- en çok satan telefon markaları
- siri sadece benim sesimi tanısın
- iphone 16 pro max kaç watt destekliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X