arkadaslar senheiser cx 300 kulklikgim bozuldu iphone icin ozel uretilmis mm50 yi mi yoksa cx 500 mu oneririrsiniz mm50 yi kullanan varsa yorumlarini bekliyorum
eger yanlış bilmiyorsam mm50de uzaktan kumanda var bu bence çok önemli bir + tabi birde cx500 bence çok pahallı
bnm icin ikisi arasinda fiyat farki cok onemli deil mm50 cx300 den snra tatmin edermi yoksa cx500 mu daha iyi gider
cx500 derim ben
MM50 kullanıyorum iphone için iyi fazlası ile iyi ama diğer kıyaslama için o ii bu kötü diyemem aynı müzikleri aynı cihazda mm50 ve cx300 veya 500 ile dinlemeden yorum yapmak saçma olur
mm 50 ile ilave olarak telefon konuşması da yapabilirsiniz.. ama cx 500 ile sadece müzik dinleyebilirsiniz.
Her iki kulaklikla muzik dinleyen yokmu acaba ses kalitesi cok farketmiyorsa mm50 bana Daha mantikli geliyor
+1
quote:
Orjinalden alıntı: bayugur
mm 50 ile ilave olarak telefon konuşması da yapabilirsiniz.. ama cx 500 ile sadece müzik dinleyebilirsiniz.
Tam bunu yazacaktım ... tabiki bu daha mantıklı ...
fiyat ne kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme