Bildirim
iphone kulaklıkla konuşamıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kulaklık takılıuyken telefon çaldıgında kulaklıgın orta kısmına basarsanız aramay cevap verirsiniz. tekrar basarsanız aramayı sonlandırır. -
quote:
Orijinalden alıntı: paldov
kulaklık takılıuyken telefon çaldıgında kulaklıgın orta kısmına basarsanız aramay cevap verirsiniz. tekrar basarsanız aramayı sonlandırır.
ben konuşma esnasında takıyorum diyemi öyle oldu yani? normalde kulaklık takılıyken aramada yaptım. ama yine kulaklıktan ses gelmedi.
edit: şimdi kendimi arattım. kulaklıkta bi açma bide kapama sesi var. ikisinede basıyom açılmıyo telefon. ne yapmalıyım anlamadım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreistanbul -- 6 Ağustos 2013; 3:09:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emreistanbul
quote:
kulaklık takılıuyken telefon çaldıgında kulaklıgın orta kısmına basarsanız aramay cevap verirsiniz. tekrar basarsanız aramayı sonlandırır.
ben konuşma esnasında takıyorum diyemi öyle oldu yani? normalde kulaklık takılıyken aramada yaptım. ama yine kulaklıktan ses gelmedi.
Kulaklıkta sıkıntı var gibi ne zaman takarsanız takın ses gelmeli.
Başka herangi bir kulaklıkla daha deneyin ses geliyorsa diğer kulaklığınız bozuktur.
Bu arada kulaklık takılınca farklı bir ses ayarına geçiyor, tekrar sesi açmayı denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
quote:
Orijinalden alıntı: emreistanbul
quote:
Kulaklıkta sıkıntı var gibi ne zaman takarsanız takın ses gelmeli.
Başka herangi bir kulaklıkla daha deneyin ses geliyorsa diğer kulaklığınız bozuktur.
Bu arada kulaklık takılınca farklı bir ses ayarına geçiyor, tekrar sesi açmayı denediniz mi?
müzik dinleyebiliyorum. ama telefonla konuşamıyorum. daha sıfır aldım telefonu. iphone 4.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ekranda yeşil çizgi
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone eldiven modu
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X