Şimdi Ara

iphone kulaklıkla konuşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 4 aldım kulaklık çıktı içerisinden ama. telefonda konuşurken ben bu kulaklığı nasıl kullanacağım. takıyıorum ama kulaklıktan ses gelmiyor. cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• kulaklık takılıuyken telefon çaldıgında kulaklıgın orta kısmına basarsanız aramay cevap verirsiniz. tekrar basarsanız aramayı sonlandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

kulaklık takılıuyken telefon çaldıgında kulaklıgın orta kısmına basarsanız aramay cevap verirsiniz. tekrar basarsanız aramayı sonlandırır.

ben konuşma esnasında takıyorum diyemi öyle oldu yani? normalde kulaklık takılıyken aramada yaptım. ama yine kulaklıktan ses gelmedi.

edit: şimdi kendimi arattım. kulaklıkta bi açma bide kapama sesi var. ikisinede basıyom açılmıyo telefon. ne yapmalıyım anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreistanbul -- 6 Ağustos 2013; 3:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreistanbul

quote:

kulaklık takılıuyken telefon çaldıgında kulaklıgın orta kısmına basarsanız aramay cevap verirsiniz. tekrar basarsanız aramayı sonlandırır.

ben konuşma esnasında takıyorum diyemi öyle oldu yani? normalde kulaklık takılıyken aramada yaptım. ama yine kulaklıktan ses gelmedi.

Kulaklıkta sıkıntı var gibi ne zaman takarsanız takın ses gelmeli.
    Başka herangi bir kulaklıkla daha deneyin ses geliyorsa diğer kulaklığınız bozuktur.

Bu arada kulaklık takılınca farklı bir ses ayarına geçiyor, tekrar sesi açmayı denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: emreistanbul

quote:

Kulaklıkta sıkıntı var gibi ne zaman takarsanız takın ses gelmeli.
    Başka herangi bir kulaklıkla daha deneyin ses geliyorsa diğer kulaklığınız bozuktur.

Bu arada kulaklık takılınca farklı bir ses ayarına geçiyor, tekrar sesi açmayı denediniz mi?

müzik dinleyebiliyorum. ama telefonla konuşamıyorum. daha sıfır aldım telefonu. iphone 4.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.